За няколко месеца в края на 2013г.

бях качил почти 10 килограма.

След всеки мач, който играех с приятели – усещах болка в коленете с дни наред. Усещах, че съм на път да загубя своята добра спортна форма, въпреки че от години се движех редовно – най-често играех футбол. Реших, че ако не се взама в ръце съм на път да се превърна в постепенно пълнеещ чичко на 30 години. Това беше най-големият ми кошмар!

Още си спомням

първата програма,

която Лазар ми написа в края на същата тази 2013г, малко след като се видяхме за консултация. Две простички тренировки, които трябваше да редувам през ден. Това улесни толкова много всичко останало – не беше нужно да помня 50 упражнения, да си ровя из записките или в телефона. Просто се концентрирах върху постоянство да посещавам залата и да изпълнявам движенията и резултатите не закъсняха.

За няколко месеца количествено свалих 3 кг, но всъщност бях разменил доста повече мазнини за мускули. Болките в коленете бяха далечен спомен. Чувствах се толкова мотивиран и осъзнах първите два основни урока на грижата за тялото:

  • най-трудно е да започнеш и
  • когато започнеш, концентрирай се върху създаването на навик (т.е. бъди постоянен).
След първата ми програма в края на 2013г.

Няколко месеца по-късно дойде време за Fatloss ваканцията в село Стойките, където се случи така, че само за 6 дни изкарах плочки. ПЛОЧКИ! За първи път в живота си виждах коремната си мускулатура, без да се изциклям пред огледалото, издишал до последната глътка въздух. И всичко това се случи след като бях вече навършил 28 години. В следствие на резултата спечелих наградата на Live to Lift за най-много свалени мазнини за една седмица.

Лазар даже писа статия за мен, а наградата ми беше … точно така,

нова програма

– този път за повече сила и качване на мускули. Започнах да подобрявам и развивам своите постижения не само в залата, но и в офиса, дори и в моето хоби – футбола. Колегите ми се чудеха как усмивката не слизаше от лицето ми, въпреки тежките 9-часови смени, които непрекъснато се редуваха – ранна, късна, нощна, редовна, ранна, късна, ноща, редовна и пак, и пак. Просто имах зверски много power – сякаш нищо не беше невъзможно. Бях доказал на себе си, че с постоянство и правилно Know How всичко е постижимо.

 

За една седмица на Fatloss лагера в Родопите

Личният ми опит с програмите на Лазар за сваляне на мазнини, както и с тези за качване на мускули показва, че програмите работят много добре, стига да тренирам по тях (логично!) и толквоа по-добре, колкото по-съвестно спазвам другите насоки и препоръки на Live to Lift:

  • да се храня разумно и целенасочено
  • да се мачкам с топче или с foamroller
  • да загрявам добре преди и да разпускам след тренировка
  • да практикувам стречинг, йога или друг вид раздвижване
  • и разбира се, не на последно място, да си почивам качествено при всяка възможност

И сега една изненада!

В момента абонаментът за Програмите на Лазо е на промоционална цена:

  • три месеца на цената на два
  • и като бонус за всеки, който се запише – е напълно безплатен Live coaching във фитнес клуб „Левски Илиана“ в идната неделя (30.Юли) за всички абонирани за “Програмите на Лазо”

Там, на място, ще можете да му зададете всичките си въпроси. Цъкнете на зеления бутон, ако искате да се възползвате.

Ако искате да научите повече или имате въпроси, моля ви, не се притеснявайте да ми изпратите мейл на hello@livetolift.com. Както аз, така и всички колеги, ще бъдем истински щастлив да ви помогнем да увеличите енергията, да подобрите кондицията и като цяло, да се чувствате все по-добре в тялото си. Наскоро ми попадна един много интересен цитат:

“Ако не се погрижим за тялото си, къде ще живеем?”

Сега ви оставям, за да успея успешно да стана утре сутринта и да тренирам. Важно е да продължа да се развивам, за да ви разкажа малко по-нататък за един експеримент, който в момента правим с Данчо. За момента можете да следите неговия журнал, в който се споделят много интересните му активности => Журналът на Данчо!

И не забравяй:

Ако решим да правим – следващата промоция ще е най-рано зимата. Действай сега!

 

Юни 2017г.

Поздрави от Хамбург,

Георги

Почети още:

Георги – Краткосрочен и дългосрочен прогрес

Георги Ненов
Follow me

Георги Ненов

Свръхчовек at Live to Lift
Георги мечтае да вдъхновява и мотивира хората да живеят по-добре посредством личния си пример и им помага да постигнат желаните резултати.
Георги Ненов
Follow me
[Георги]: “На 27 почти се бях превърнал в ЧИЧКО!”

Коментари