От утре започвам …

Колко често ти се е случвало да не можеш да намериш мотивация? Да знаеш, че трябва да се грижиш за тялото си, но все нещо „по-важно” изниква и тази грижа остава за „когато имаш време”? Това се е случвало на всеки! Случвало се е дори на мен. Да намериш мотивация и желание да станеш от удобния диван, от стола пред компютъра, да излезеш от зоната си на комфорт, да се раздвижиш и изпотиш здраво, често се оказва трудна задача. Не е лесно, когато си свикнал с един начин на живот да направиш усилието да промениш положението си. Понякога, на помощ се намесва съдбата. Тя, обаче, не е много благосклонна. Нито е мила и нежна. С нейния метод ще те заболи. Сякаш някой ти е ударил шамар. Чак след време разбираш колко ефективен е бил той и как е дошъл в точния момент.

Звучният шамар от най-любимия човек

Точно такава е историята на Мира, която след подобен „шамар“, появил се под формата на чиста детска откровеност, започна нашето Онлайн Предизвикателството и постигна резултати, за които хората на диваните и офис-столовете могат само да мечтаят.

“Всичко започна, когато 7 годишната ми дъщеря ме нацепи, че съм дебеличка… ”

И така, Мира се озова в 30-дневното Онлайн Предизвикателство. От самото начало тя беше супер стриктна, а когато си стриктен резултатите са такива:

„Имаш ли лек за мускулна треска? От два дена ходя като разчекната коза и качвам стълби като гипсиран кон.“ написа ми Мира буквално на третия ден след началото.

И така от въпрос на въпрос, от тренировка на тренировка, от хранене на хранене минаваха дни и за наше щастие главната ни героиня намираше навсякъде около себе си мотивация, а не оправдания:

„Олеле, вчера се запознах с една мацка във фитнеса, която е била цоцичка като мен и 2 години не е спирала да ходи на фитнес и да се храни добре и сега изглежда УАУ!!! Та и тя ме надъха!“

Освен тренировките, храненето и непрекъснатите диалози на тема мотивация и подкрепа, Мира си правеше 13 000 – 16 000 крачки на ден, главно в разходки с дъщеричката си.

Само за две седмици мерките й показваха: -5.5кг; -4.5см на корема и -7см на дупето. Яко! В следствие на подобни резултати, можете да накарате дори майка си да идва с вас на фитнес. Понеже не вярвате, ще ви цитирам нашата героиня отново:

„И майка ми накарах да идва с мен на фитнес 🙂 Пита ме откъде я вадя тази енергия напоследък. И това желание да правя всичко! Смятай как съм изглеждала и в очите на близките си! Сега даже ми се мият чинии!“

Яко е да си здрав! Имаш енергия за всичко. Дори – за миене на чинии.

Мерките

В края на нашето Предизвикателство мерките на Мира в килограми и сантиметри, съответно, показваха следното:

 

Мира: „Якооо!! Ама има още много!!“

Да, имаше още много, защото това, което правим за 30 дни е засилка, а това, което искат да постигнат хората, които ни се доверяват е маратон! Така започнахме нейната трансформация.

 

Ако искаш да разбереш как Мира свали 20 килограма за 3 месеца с Онлайн Предизвикателството, виж нейната трансформация на този линк!

 

Запиши се за нашето следващо Онлайн Предизвикателство като натиснеш зеления бутон!

Георги Ненов
Follow me

Георги Ненов

Свръхчовек at Live to Lift
Георги мечтае да вдъхновява и мотивира хората да живеят по-добре посредством личния си пример и им помага да постигнат желаните резултати.
Георги Ненов
Follow me
Ето как детската откровеност промени Мира от Бургас

Коментари