Основната ни цел е да помагаме на хората да подобряват здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Нашата мисия е да Ви научим да познавате по-добре телата си, да се храните и движите осъзнато във всеки един момент.

Всеки от треньорите на Live To Lift е готин, мил, забавен и си разбира от работата. В същото време всеки от нас има специфични опитности и умения, за които ще Ви разкажа по-долу:

Лазар Радков – Учителят

lazarЛазар Радков е основател и основен доставчик на акъл на Live To Lift. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.Вярва, че повечето хора не покриват дори две от следните бази – адекватно движение, хранене, почивка и забавление – и се опитва да пише [книга] по въпроса. Или поне му се иска. 🙂

Суперсили: Взел е успешно три висши математики и две механики, знае от коя страна се държат дъмбелите, редовно разваля дисциплината в тренировките на трениращите при другите треньори от Live To Lift.

Йордан Христов – Талантливият

yordanДанчо е треньорът – понастоящем заемащ длъжността “Много надъхан управител с доста добри идеи” – който от целия екип се е занимавал с най-много спортове. Бил е състезател по салса в трупата на Алфредо Торес, състезавал се е на състезанието “Универсален атлет” и има челно класиране, печелил е локални състезания по канадска борба в Сливен, по едно време беше тръгнал да става цирков еквилибрист, но успяхме да си го върнем, и да завършим със състезанията – печелил е състезание по бързо пиене на бира – забележете – с първата и последна бира, която е изпил до момента през живота си.Фен на Идо Портал, Данчо обича да внася забавни и нестандартни елементи в тренировките си, които доста често, колкото и да не им се вярва на хората, водят до впечатляващи резултати.

Суперсили: Може да ходи на кокили и да бълва огън в същото време, разбира от астрономия, успява да накара трениращите да го мразят и да го обичат едновременно.

Цветан Недев – Спокойният

tsvetanЦецо познава отлично НСА отвътре и това ни е от голяма полза, когато го помолим да ни купи водички от лафката на академията. Дипломиран кинезитерапевт, Цецо има пръст във възстановяването на някои от най-контузените хора, които са се обръщали към нас в Live To Lift. 

Трениращите го харесват, понеже е стриктен и забавен, но преди всичко – спокоен. Цветан е пример за професионално отношение по време на тренировка, но и изобщо не отстъпва, когато се съберем да си говорим глупости. 🙂

Суперсили: Във вените му тече бургаска кръв, умее да си прави много добра прическа, хората го харесват.

Дани Бетов – Най-готиният

daniНякои хора не обичат да тренират. Други не обичат да тренират в зала. Всички обаче обичат да тренират с Дани. Пълен с лафове и забавни истории, Дани прави така, че да не усетиш как е минала тренировката… независимо колко пот си пролял и колко пъти ти се е искало да изпсуваш. 🙂 В свободното си време учи право и тренира ММА, където успява хем да си взима изпитите, хем да печели медали на състезания.

С душа и дисциплина на воин, супер стриктен треньор, и в същото време – супер мил и забавен човек. Искате ефективни, но и забавни тренировки – стискайте палци да ви се падне Дани.

Суперсили: Спасява жени от апаши в подлеза на Централна гара, бие състезатели от полицията в състезания по ММА, откакто го познаваме не е повторил забавна история … а разказва постоянно.

Виолета Ангелова – Най-милата

viliКогато повечето хора видят Вили за първи път, изобщо не могат да си представят, че е републиканска шампионка по Самбо, има трето място по сумо, една торба с медали от състезания по джудо и на всичкото отгоре е играла професионални срещи по бокс. Отнася се с много грижа и внимание с хората, с които тренира, а лъчезарната ѝ усмивка може да накара слънцето да изгрее дори в мрачен есенен ден. :)

На Вили ѝ пука много за хората и хората усещат това. Внимава много да не се счупят и да избегнат нейния опит със състезателния спортен травматизъм. За умелите, яките и надъханите обаче има изненади.

Суперсили: Може да те хвърли по 100+ различни начина… а и може и само да ти се усмихне. 🙂 Надъхва хората да дадат най-доброто от себе си, може да прави и по 20 тренировки седмично (поне едно време).

Богдан Василев – Младата надежда

bobo2Бобо започна да тренира в Live To Lift, когато беше едва на 15 години. В момента завършва Кинезитерапия в НСА и от известно време се занимава с това, което получи от нас преди години – да дава на хората внимание, грижа, подкрепа и акъл.

В същото време Бобо осъзнава много добре колко важно е забавлението и доброто настроение във всяко едно начинание – независимо дали искаш нещо да спре да те боли или да промениш забележително здравето, кондицията и външния си вид.

Суперсили: Може да накара Данчо да ревнува, че може да жонглира по-добре от него с пудовка 😮 може да  танцува на всякаква музика и може да изяде цяла тава с домашна торта за десерт

Запиши си час при тези готини хора!

free_650