Основната ни цел е да помагаме на хората да подобряват здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Нашата мисия е да Ви научим да познавате по-добре телата си, да се храните и движите осъзнато във всеки един момент.

Всеки от треньорите на Live To Lift е готин, мил, забавен и си разбира от работата. В същото време всеки от нас има специфични опитности и умения, за които ще Ви разкажа по-долу:

Лазар Радков – Учителят

Лазар Радков е основател и основен доставчик на акъл на Live To Lift. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.Вярва, че повечето хора не покриват дори две от следните бази – адекватно движение, хранене, почивка и забавление – и се опитва да пише [книга] по въпроса. Или поне му се иска. 🙂

Суперсили: Взел е успешно три висши математики и две механики, знае от коя страна се държат дъмбелите, редовно разваля дисциплината в тренировките на трениращите при другите треньори от Live To Lift.

 

Йордан Христов – Талантливият

Данчо е треньорът – понастоящем заемащ длъжността “Много надъхан управител с доста добри идеи” – който от целия екип се е занимавал с най-много спортове. Бил е състезател по салса в трупата на Алфредо Торес, състезавал се е на състезанието “Универсален атлет” и има челно класиране, печелил е локални състезания по канадска борба в Сливен. По едно време беше тръгнал да става цирков еквилибрист, но успяхме да си го върнем, и да завършим със състезанията – печелил е състезание по бързо пиене на бира – забележете – с първата и последна бира, която е изпил до момента през живота си.

Фен на Идо Портал, Данчо обича да внася забавни и нестандартни елементи в тренировките си, които доста често, колкото и да не им се вярва на хората, водят до впечатляващи резултати.

Суперсили: Може да ходи на кокили и да бълва огън в същото време, разбира от астрономия, успява да накара трениращите да го мразят и да го обичат едновременно.

 

Цветан Недев – Спокойният

Цецо познава отлично НСА отвътре и това ни е от голяма полза, когато го помолим да ни купи водички от лафката на академията. Дипломиран кинезитерапевт, Цецо има пръст във възстановяването на някои от най-контузените хора, които са се обръщали към нас в Live To Lift. 

Трениращите го харесват, понеже е стриктен и забавен, но преди всичко – спокоен. Цветан е пример за професионално отношение по време на тренировка, но и изобщо не отстъпва, когато се съберем да си говорим глупости. 🙂

Суперсили: Във вените му тече бургаска кръв. Умее да си прави много добра прическа. Все още е мистерия дали хората го харесват заради прическата, бургаската жилка или за това, че им е помогнал да спре да ги боли.

 

Дани Бетов – Най-готиният

Някои хора не обичат да тренират. Други не обичат да тренират в зала. Всички обаче обичат да тренират с Дани. Пълен с лафове и забавни истории, Дани прави така, че да не усетиш как е минала тренировката… независимо колко пот си пролял и колко пъти ти се е искало да изпсуваш. 🙂 В свободното си време учи право и тренира ММА, където успява хем да си взима изпитите, хем да печели медали на състезания.

С душа и дисциплина на воин, Дани е супер стриктен треньор, и в същото време – супер мил и забавен човек. Искате ефективни, но и забавни тренировки – стискайте палци да ви се падне Дани.

Суперсили: Спасява жени от апаши в подлеза на Централна гара, бие състезатели от полицията в състезания по ММА, и откакто го познаваме не е повторил забавна история … а разказва постоянно.

 

Богдан Василев – Господин “Опасен чар”

Бобо започна да тренира в Live To Lift, когато беше едва на 15 години. Вече е магистър по Кинезитерапия в ортопедията и травматологията в НСА и от известно време раздава щедро това, което получи от нас преди години – внимание, грижа, подкрепа и акъл.

И понеже Бобо осъзнава много добре колко са важни забавлението и доброто настроение за постигането на резултати, той винаги отива на тренировки, запасен с цяла торба с лафове. С тяхна помощ Бобо благородно ще ви покаже как нещо може да спре да ви боли и как да промените здравето, кондицията и външния си вид. И също толкова неблагородно ще използва опасния си чар, за да ви прилъже да ядете гигантски дюнери, фурми в шоколад и 2-3 парчета бисквитена торти – ей така, да не е сам :O

Суперсили: Може да накара Данчо да ревнува, че жонглира по-добре от него с пудовка 😮 Може да танцува на всякаква музика, да пада за лицеви с футболна топка на тила, както и да ви убеди, че не яде сладко, след като е омел цяла тава с домашна торта за десерт.

 

Кристиян Дончев – Скритата лимонка

Усмивката и спокойствието на Крис могат да ви заблудят, че в залата ще ви се размине. Такъв шанс обаче няма! Крис ще намери начин да изцеди всяка капка усилие и да ви покаже, че можете много повече, отколкото си мислите.

Този тих и кротък врачанин ще ви изслуша внимателно, а след това със същото спокойствие ще ви докара мускулна треска на гз, каквато никога през живота си не сте имали 🙂

Суперсили: Хипер мобилен и хипер силен едновременно – с еднаква лекота се връзва на фльонга и размята тежките щанги из залата. Свири на барабани и може да надуши шоколад от километри.

 

Стела Пенчева – Frau Stela

Когато видите в залата едно русо кълбо от енергия, тя е.  Стела често създава впечатлението, че ще те остави да минеш между капките. Да, ама не! Нейните трениращи неслучайно я наричат Frau Stela  – ако скатаваш, строгият й поглед и широката усмивка ще те разкрият на секундата!

Стела е магистър по стратегическо развитие от СУ и танцьор по душа, който от няколко години се е заел с богоугодното дело да мотивира и вдъхновява хората да тренират по-сериозно и да се грижат по-съвестно за себе си. Има сертификат Level 2 Gym Instruction и крака, които няма как да останат незабелязани 🙂

Суперсили: Измисля танцови версии на клекове, тяги и какво ли още не. Умее да преборва женския страх от „тежко“, както и да юрка мъжете, без да им накърнява егото.

 

Михаил Баленков – Най-нацепеният

Мишо е борец по душа, юрист по образование и надъхвател по призвание, който осигурява наградния фонд на вафлиадите на Live to Lift. Освен право в Родината, е завършил и курс Level 3 Personal Training в Англия. Във вените му тече бойна кръв, която му помага да се справя с тълпите фенки, пленени от плочките на корема и сухите пасти в джоба.

Суперсили: Изяжда наградния фонд с вафлички, който сам е осигурил, и пак се нацепва, за да докаже тезата, че животът понякога не е честен.

 

Георги Ненов – Свръхчовекът

Жорката е лицето зад 30-дневните Онлайн Предизвикателства на Live To Lift и основател на подкаста Свръхчовекът с Георги Ненов. Освен че интервюира вдъхновяващи личности, той неуморно разпраща ежедневни мотивационни мейли и отговаря на въпросите на всички участници в нашите предизвикателства.

Суперсили: Немски възпитаник със заразяващ ентусиазъм и позитивно отношение. Успя да мотивира милата си, нежна тъща да размята дъмбели и щанги в Live to Lift.

 

Мария Петкова – СуперМама

Мария е човекът в сянка в Live to Lift – докато се грижи за мъжа си, детето и домакинството, тя успява да отговаря на всички нови запитвания, да координира първоначалните консултации и графиците на треньорите и да направи някое и да дръпне някоя друга тяга. Освен това, Мария е от онези неприятни хора, които не се ограничават в храненето и пак имат плочки.

Суперсили: Ходила е на ирландски танци, кизомба, танци на пилон, но като се разтанцува на лостовете за набиране, залата замлъква.

Запиши си час при тези готини хора!

free_650