Предизвикателен въпрос!

Какво си представяте, когато чуете pole dancing? Да, и ние нещо такова, но след като прочетохме историята на Вики, вече гледаме по друг начин на този прекрасен спорт 🙂

Вики се включи в Онлайн Предизвикателството ни след няколко неуспешни старта за влизане във форма, но със завидни резултати след неговия край, които бързо споделяме с вас:

Обиколки след
Предизвикателството

Талия

-6.5 см

Дупе

-2.5 см

Гръдна обиколка

-5.5 см

Тегло

-5.5 кг

Успяхме да съчетаем pole dancing тренировките в програмата на Вики и след края на Онлайн Предизвикателството, освен минус пред килорамите, тя успя да:

  • пребори стара болка в бедрото;
  • напредне в pole dancing-a;
  • регулира чувството на глад;
  • бъде доволна от себе си и да се чувства добре физически и емоционално;
  • разбере, че мотивацията идва отвътре, но когато някой ти помага, резултатите идват по-лесно.

Ето какво ни разказа Вики след своето 30-дневно Онлайн Предизвикателство:

Здрасти ,

Искам да благодаря за похвалите и за това, че успя да ми вместиш Pole dance тренировките в схемата. И там имам с какво да се похваля: успях да направя human flag (отворени крака) и shoulder mount, предполагам защото си олекотих гиричката (мен 😉 ). Относно научаването, тъй като не ми е за пръв път да правя подобни ограничения с цел отслабване, предполагам че нещата които научих са доста малко 🙂 за разлика от останалите участници. Едното е, че не очаквах толкова бързи резултати и то такива (самовпечатлих се). По принцип до сега, тъй като режимите не са били толкова екстремни, тялото ми отказваше да се повлияе бързо. Имаше си зaбавяне в сваляне на мазнините – осезаемо забавяне. Но пък отприщеше ли се, засилката държеше дълго. Извод.. явно гладът си върши работа… и предишните пъти съм изпитвала глад, но не и толкова брутален. Аз съм от хората които са много лоши като са гладни … половинката не знам как издържа. След около 2 седмици посвикнах, и сега не изпитвам този зверски глад, който беше в началото. Мотивацията си беше моя (не можех да се понасям повече) и без нея – няма смисъл да се почва нещо такова, но имах нужда от това колективно побутване, за да си стъпя здраво на ината и да спазвам нещата около 98%. Като има кой да чете всеки ден колко си “слушал”, за мен, силно предпази от това да скатавам или днес да хапна малко повече от “еди кфо си”, “че то има повод”. Другото е може би свързано с PNF – разтяжките – задното бедро на левия крак, което ме тормози от около половин година, най-накрая почна да отпуска (правех шпагат с този крак) и почти се върна на старото състояние. Мога да понапиша от предните експерименти какво съм научила, ако ти е интересно, надали съм направила революция в изводите :D. Надявам се, да не се повтори това което ме събаряше предните пъти –единият път беше контузия (от празната си глава, де .. никой не ми беше виновен) и депресия съответно. Знам, че се случват такива неща на всеки ама – тогава го карам на .. както ми падне. Имах нужда от още нещо, за да ми се получи – и го получих от теб, екипа и останалите участници, така че – дерзайте! Чудесно се получава.

Ако не тренирате pole dancing, спокойно, няма да ви върнем! Записванията за следващото Онлайн Предизвикателство са отворени – запишете се на цена от 117 лв..

Ако се запишеш, лично ще ти се обадя, за да отговоря на всички твои въпроси.zapishi_se