Здравейте приятели,

тази седмица започва от сряда. Какво обаче се случи преди това:

Фестивал на бойните изкуства

Уикенда имах удоволствието да посетя фестивала по бойни изкуства, организиран от клуб “Real Pain” (и други организатори). Там нашите приятели от Bully Team отново се представиха на много високо ниво. Севастиян и Влади спечелиха категориите си на състезанието по БЖЖ в събота. А в неделя момчетата на Сево взеха няколко призови места на аматьорското състезание по ММА.

Нашият приятел Явор Лазаров убедително водеше в своята първа среща, когато при опит за събаряне срещна коляното на другия състезател. Ударите с коляно принципно бяха забранени, това обаче го броиха за неумишлен инцидент. Пожелаваме на Явката бързо възстановяване и още много състезания.

Като цяло състезанието беше … доста мащабно. Имаше някои неща по организацията, но вярвам, че организаторите са си направили изводите. Имаше и малко селски сцени – страстите достигнаха критични стойности и треньорските щабове аха-аха и те да влязат да помагат на татамито 🙂

Какво да очакваме тази седмица?

За този четвъртък Данчо Кетлота е обещал сладка изненада. Не казва какво ще покаже на видеото, но аз лично имам силни предположения в посока това, което приготви събота у нас.

В петък ще пуснем материал на нашия студент по Кинезитерапия – Цецо, който ще ни разкаже за фасцията и защо е добре да я понамачкваме от време на време.

Очаквайте с нетърпение 🙂

 


Лазар Радков
Следвай ме
LTL – Journal, vol 5

Коментари

Tagged on: