Тази седмица боеве и състезания нямаше (сефте!). За сметка на това Данчо и Ицо Мицков се поступаха с пластмасови тръби (па макар и малко бутафорно).

Данчо и Ицо в “Кино побоища”

Това се случи в рамките на  следното изпитание – Ицо имаше една седмица да влезе във форма за кастинга на голям проект. За това ще пиша по-подробно в отделна тема. Сега пускам няколко снимки от сценичния бой, понеже се е видяло, че и това издание на журнала няма да мине без малко кютек (пък бил той и режисиран и безконтактен):

На тази снимка Ицо дразни Данчо, а Данчо се ядосва и псува Ицо, заявявайки, че то той му е дал всичко и Ицо не струва и 2 стотинки.

Тук нервите на Данчо вече не са издържали и атакува Ицо, който отбива удара му и …

… го заколва. Безкръвно. И като писах по-горе “безконтактно”, да знаете, че това често не е съвсем вярно. Или с други думи – ако беше вярно, то значи Данчо е получил цицина от разстояние.

А междувременно стискаме палци на Ицо да го кастнат – определено го заслужава с 11-те тренировки, които направи миналата седмица. Особено и предвид факта, че силно намалихме храната и накрая почти напълно я махнахме. А да – освен това човекът се разболяваше и дори последните дни мина на антибиотици. Какво да ви кажа – борбата, която имах със собствената си съвест беше епическа. Както и да е – в крайна сметка вчера Ицо ми написа това:

Мерси за програмата. Както ти казах тази сутрин така се бях нацепил, че дори аз самият се изкефих. А тренировката в неделя беше голям кеф!

Сега е доста по-добре и здравословно и всякак. Ще пиша по-подробно за неговия случай скоро.

Голямото хапване

В събота по-сериозните LT-лифтъри се събрахме, сготвихме и хапнахме стабилно. Както е казал народът:

“Рънътъ прави бурбътъ!”

Доколкото ми е известно никой не се е борил с никой след хапването, но определено задоволихме вкусовите рецептори.

Малко снимки от събитието:

Така стартирахме, след това се присъединиха и едни дробчета по селски.

Това е салата с два вида риба. Сътворихме я с Дени, а Иво помагаше морално.

Това са шишчетата на Стоимен и Стела. Набодени с много любов.

Това е салата на Цецо.

Това е едната от двете торти на Данчо. И понеже Данчо ги може тези неща – тортата беше съставена основно от месо, яйца, сирене, стрити пържени бадеми, сметана и т.н. 🙂

Това уж беше месото на Цецо, Сашо и Анита, но аз заподозрях конспирация, че един или двама от тримата НЕ са участвали в приготовлението.

Това е сладкишът на Поли. Нещо, което свърши твърде бързо 🙂

В крайна сметка се случи неминуемото:

Трябваше да им подвикна няколко пъти, че да ми обърнат внимание:

поне се понаядохме стабилно.

Следващият път още по-стабилно, с повече хора и повече .. храна 🙂

Материалите тази седмица

Сигурно ви е направило впечатление, че материалите тази седмица малко поизпревариха журнала, но има и такива моменти. Обещаният за миналата седмица “Как да НЕ клякаме – Част I” се забави с публикуването в bb-team и затова при нас излезе вторник.

Понеделник излезе обявлението за Семинар: Как да клякаме ефективно и безопасно. Моля, който е посетил “ивента” във Фейсбук и вече е потвърдил участие – да метне един мейл на lazar@livetolift.com да не се окаже в един момент, че сме прекалено много хора.

Петък очаквайте трансформацията на Мария. Или как промяната на външния вид може да бъде единствено и само СЛЕДСТВИЕ от промяната на навиците.

 

Лазар Радков
Следвай ме
LTL – Journal, vol.8

Коментари

Tagged on: