Поредната доза LTL-събития и новини. Някои от нещата вече се случиха, някои тепърва ще се случват. Какво точно – продължавайте да четете. 🙂

Данчо Христов и Кастингът на сърцето

 

Не, не става въпрос за романтичен БГ римейк на филм за Индиана Джоунс. Просто тази седмица се проведе кастингът за проекта „Ритъмът на сърцето”, който ще кулминира с направата на танцов спектакъл и филм. Повече информация можете да получите на Фейсбук страницата на събитието .
Самият кастинг беше разпрострян в три дни, а участниците са били над 150.  От тях накрая са останали 25-ма, които ще участват в спектакъла. Както може би вече се досещате, един от тях е най-изявеният танцьор от екипа на LTL – Данчо.

Според неговия разказ, кастингът е бил нелеко изпитание. Първият ден всеки е представил танц по собствена хореография; в ден две участниците са били разделени на групи и са получили хореография, която е трябвало да научат за около 2 часа; а в последният ден хората са казвали предварително подготвени от тях монолози. Кастингът е продължавал по над 6 часа на ден, а последният ден Данчо е излязъл пред журито някъде около полунощ.

Поздравления за Данчо, че се е преборил както с доста сериозната конкуренция, така и с обстоятелствата, за да даде най-доброто от себе си. Очаквайте продължение на историята.

Рейки сбирка на 30.01.

 

Тази неделя в 16:00 ще се случи рейки срещата, за която писахме.
На сбирката могат да присъстват както инициирани рейкита, така и просто хора, които искат да научат малко повече. Аз лично смятам да отида. Всички, на които им е интересно, са добре дошли.

 

Да вдигнем Статуята на свободата!

Решихме, че е време да отправим ново предизвикателство към машините от Live To Lift – да видим колко време ще ни трябва, за да повдигнем дружно Статуята на свободата, която тежи 225 тона.Как ще го направим ли? Нужно условие е да тренираме. Ще има тема във форума, в която всеки трениращ ще може да си напише общия тонаж на тренировката. Той се получава като се сметнат серии х повторения х килограми на упражненията с тежести или собствено тегло, като изключим лицеви опори, повдигания за трапец и за прасец.Изометричните неща като планк също не се смятат.Ще се събират общите килограми от тренировките на всички, докато достигнем целта – с дружни усилия да повдигнем 225-тонните задни части на жената с факлата.

Упражнение на седмицата

Скоро стартира нова рубрика, чиято цел е да ви запознава с упражнения и вариации на упражнения, които не са много познати, но затова пък са интересни и има голям шанс да станете богати и известни, ако започнете да ги правите.

Както личи от името, всяка седмица ще пускаме по едно видео на упражнение, заедно с обяснения защо е добро и кои са тънките моменти, за които да внимаваме, докато го правим.

Така че, очаквайте в най-близко бъдеще.

А, споменах ли, че правенето на упражненията от рубриката увеличава с 99% шансовете Джейми Ийсън да се озове в леглото ви?

И последното нещо, което да очаквате до края на седмицата – Данчо ще разкаже някои не много известни неща за млякото и обработката му,  най-вече защо и как пастьоризацията унищожава повечето благини в него.

 

Цветан Недев
LTL – Journal vol.18

Коментари

Tagged on: