Здравейте приятели,

доста хора ме питаха за снимките от последното съвместно стабилно хапване. И понеже почти стана време за следващото хапване, си позволих да подготвя това скромно слайд-шоу и да го коментирам за вас:

Както сами виждате – отново се проведоха обичайните борби на сито. След това отново имаше високо-интелектуални игри като шах и скрабъл за тези, които искаха да сборят и умовете си.

Следващото съвместно стабилно хапване е насрочено за 16.04 от 19:00. По-късно днес ще пусна събитие и във фейсбук. Условията за участие са като до сега – лично и вкусно приготвена храна от качествени продукти и добро настроение.

Рейки инициация

Случайно или не на 16.04 организираме и Рейки 1 курс, който ще се проведе в рамките на уикенда (16-17.04). За повече информация прочетете във форума. Ако искате да се занимавате с Рейки,
пишете ми на lazar@livetolift.com .

Съвсем случайно тогава се пада и Лазаров ден, така че за съвместното хапване обещавам да сготвя ОЩЕ една невероятно вкусна гозба (освен тази, която вече съм замислил).

Нека всеки, Който се чувства близък с мен и с LTL идеята, заповяда на 16.04

Категория “Рецепти”

По молба на фенове чревоугодници направих специална категория “Рецепти”, където можете да намерите всички лично тествани, одобрени и подробно описани от нас рецепти. А в категорията “Видео” съм събрал всички клипове с видео-рецепти.

Да ви е вкусно 🙂

Лазар Радков
Следвай ме
LTL – Journal, vol. 24

Коментари

Tagged on: