Здравейте, както се досещате подновяваме  редовните журнали, в които ще се стремим да правим кратък обзор на успехите на трениращи в Live To Lift, на интересни събития и ще ви уведомяваме за предстоящи статии и материали. Вече е почти февруари и ние сме готови с Първия Февруарски Журнал

Искам да започна с предизвикателството с клекове, една инициатива, която разпространихме заедно с нашите приятели bb-team.org по време на празниците. Не знам колко от вас успяха да го спазват стриктно, но някои от хората, които го правиха са се похвалили, че по време на празниците, без тренировки и нормално хапване са успяли дори да свалят килограми. Поздравяваме ги за успеха, а за тези които са пропуснали да се включат могат винаги да използват времето между два поредни журнала за да направят предизвикателството.

Сериозно трениращите и ентусиазирани хора, обикновено постигат добри резултати дори за кратко време. От трениращите в залата за последния месец ми се иска да похвалим и да благодарим за положените усилия на следните хора :

  • Михаела, която подходи много сериозно към съвместната ни работа и вече трети месец няма нито една пропусната тренировка. Резултатите и говорят сами за себе си:

  • Другият, който заслужава специална похвала за стриктността и положениете усилия, също няма пропусната тренировка за изминалите два месеца. А разликата между тогава и 60 дни по-късно е очеизвадна:

Интересен и малко хумористичен  “успех” в който имам голяма доза принос е интереса към едно клипче от тренировъчния лагер на Live To Lift в приморско от лятото миналата година. Не знам, колко помнят видеото, в което изпълнявам Турско ставане с Поли, която тогава тежеше около 48 килограма. След учудващия подем на преглежданията в YouTube, които вече достигат 460 000 и ни накараха да обявим този клип за най-гледаното видео на LTL за 2011, през последната седмица някой пусна това клипче в българския сайт за видео споделяне  vbox7.com – където също предизвика фурор беше клип на дена два поредни дена, събра над 160 000 гласа както и доста глупави коментари с които се забавлявахме.  Освен забавната част покрай тази “популярност “, се мотивирах и след малко тренировки ще опитам да направя турско ставане с мъж тежащ почти колкото мен. Ето и самите клипчетата за тези, които са ги пропуснали :

Турско ставане в Vbox7.org

През изминалата седмица нашите приятели от BB-team.org публикуваха едно чудесно интервю с Цветан Василев. Искрено ви препоръчвам да прочетете какво има да каже Цецо за живота, тренировките, а дори и за храненето, което не е “негова страст” . Ето линк към интервюто : Част 1;   Част  2

Накрая,  но не и на последно място снощи кулинарни специалисти, както и любители на техните творения се събрахме на татамито в квартирата на Лазар. Целта беше да споделим храната, да се съберем на едно място в компанията на хора с приятни вибрации и да поиграем малко настолни игри. Целите бяха чудесно изпълнени. Храната беше чудесна : от домашни хлебчета с пълнеж и погача, през всякакви деликатеси с пилешко, телешко, свинско месо, а дори и сьомга до любимите ми десерти които включваха мъфини, крем карамел с тиква и чудесна домашна торта. За предястие имаше авокадо напълнено и намазано с бъркани яйца със сирене и босилек и парченце запечен кашкавал отгоре, а за мазане върху хлебчетата Гхи и Хумус.  След, а и по време на хапването поиграхме всякакви игри с карти от Texas’ Holdem до Черен Петър, Шах, Табла и прочие докато слушахме и малко музика на живо.

Очаквам с нетърпение следващото ни събиране, а до тогава запретвайте ръкава и тренирайте кулинарни умения.

Ето и малко снимки от събитието.

МММ яките мъфини

Ощеее Хранаааа

Хранааа

Пълненото ми Авокадо 😀

Карти

Разцъкваме покер

Музикалния съпровод

 

 

 

Достатъчно за отминалите събития ето и какво да очакваме през следващите седмици:

  • В две поредни седмици ще излязат две части от полезен и практически ориентиран материал за самомасажа и отпускането на натегнати мускули и тъкани.
  • Очаквайте в края на седмицата малко размисли за това как да комуникираме ефективно.
  • В началото на другата седмица очаквайте, какво има да сподели за успеха си в залата един от нашите трениращи :
  • В края на следващата седмица отново ще излезе материал, който за сега ще остане изненада.
  • В началото на февруари Лазар ще ни изостави за около две седмици за да посети отново няколко курса от програмата за обучение на Чарлз Поликин. Един от курсовете ще е за младата наука Биосигнатура. С нетърпение очакваме лавината от нови знания, която ще върне насам Лазар, предполагам последвана и от още по-добри, по-бързи и по качествени резултати от тренищите.

Желаем ви добри и успешни тренировки, Хубава храна, по-малко стрес и повече осъзнати и пълноценни моменти.

Екипът на Live To Lift

Прочетете също :

Turkish Get Up

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Първи Февруарски Журнал

Коментари

Tagged on: