Здравейте! Изминаха още две седмици и е време за още една доза информация, относно какво се случва в, и около Live To Lift.

Този път отново ще започнем с  предизвикателство. Новото такова се нарича “Планк Пирамида” и се забавляваме с него вече повече от седмица. Тези, които вече са се включили, ще се зарадват да разберат, че тройката победител ще се избера според броя харесвания на тяхната снимка в албума на предизвикателството в нашата facebook група. Тези, които още не са добавили снимка, нека не се отказват, имат време за харесвания, чак до другия журнал, в който ще обявим победителите. И за да засилим напрежението – все още не сме решили дали ще има една, две или три тройки с награди.

Покрай това предизвикателство, трениращи и треньори в залата продължихме да предизвикваме себе си и постигнахме някой интересни вариации на Планк-Пирамидата.

От трениращите тази седмица искам да поздравя Ники за неговата първа, дори две стриктни лицеви опори през живота му. С Ники тренираме с доста прекъсвания от доста време, но имаме огромен силов прогрес и над 10 килограма надолу. Първите стъпки са направени и въпреки многото предстояща работа с достатъчно постоянство и хъс, какъвто Ники има много, ще валят още успехи.

Лазар Радков вече официално е Biosignature Practiotioner.  Имайки предвид, въодушевлението и ентусиазмът, които лъхат от статуса му във facebook от първия ден на курса, очакваме завръщането му с огромно нетърпение.

За тези от вас, които са пропуснали някой  от важните материали, които излязоха през последните две седмици:

Как да комуникираме ефективно от Лазар Радков

Ина и Роси – постоянството води до резултати

Защо суплементираме с витамин Д? от Йордан Христов

През следващите седмици, очаквайте още интересни статии и материали, както и завръщането на позабравената рубрика с вкусни, лесни и полезни рецепти.

Екипа на Live To Lift ви пожелава успешна и ползотворна седмица!

Прочетете още :

Първи февруарски журнал

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Втори февруарски журнал

Коментари

One thought on “Втори февруарски журнал

Comments are closed.