Здравейте, дойде време за поредния двуседмичен журнал на Live To Lift!

През изминалите седмици, продължихме да асимилираме новите знания и вече доста от трениращите в залата се сдобиха с нов план за суплементация. Усилено се правят снимки и измервания и с нетърпение очакваме резултатите през следващите месеци.

Без да чака обаче тези резултати, Ники продължава да подобрява собствените си рекорди. През изминала седмица, той може да се похвали с две нови постижения. Последния му най-добър резултат при повдигането на щанга от лег беше 1@80 кг, докато тази събота не успя да направи цели 4 повторения на същата тежест от 80кг. Само ден след това Ники подобри и най-доброти си постижение на Тяга с 5 кг, като успя да пребори завидната тежест от 185кг, с което официално задмина дори най-доброто постижение на треньора си и е младежа с най-тежка тяга в Live To Lift. Ето и видео на опита на Ники на 185 кг. Както се вижда техниката не е безупречна, но и тежестта е доста пределна :

Предпремиерата мина, очаквайте премиера на 1-ви май

На 3 март се състоя предпремиерата на спектакъла “Огния” за който споменахме в предишния журнал. Преживяването на сцената по време на спектакъла беше магическо. Надявам се и публиката да се е наслаждавала на нашата приказка. На страницата на спектакъла може да да разгледате снимки от самия спектакъл и някой отзиви в интернет изданията.  В момента се подготвяме за премиерата, която ще се състои на първи май в цирк “Балкански”

Статии и материали от изминалата седмица :

Видяхме как Бобо направи плажно тяло за няколко месеца.

Първия материал от серията посветена на рарамурите и тяхното бягане

Един чудесен пример за здрава храна и ползите от рибеното масло

След как да тренираме врата, идват още два практически съвета: Какво да направим преди дълъг път и защо е важно да махнем пиърсинга

Какво да очакваме за напред:

Очаквайте още рецепти, практически съвети и статии, и може би някое ново предизвикателство, което ще ви помогне да се наслаждавате още повече на прекрасния живот.

Хубава седмица и бъдете здрави !

Коментирайте тук

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Live To Lift Журнал IV, 2012

Коментари