Дойде време и за този журнал, в който ще обсъдим случки и впечатления относно изминалите две седмици.

Като начало да споделим малко резултати.

  • Както винаги, стигне ли се до подобряване на най-добри постижения, Ники винаги е пръв. Ники направи ново най-добро постижение при вдигането на лег, като успя да вдигне 85кг, и то не веднъж, а три пъти, което е отлично постижение при положение, че никога не е вдигал такава тежест. Ники също успя да клекне 2 серии от по 3 клека на 150 кг, имайки предвид, че предишното му най-добро постижение беше 3 на 130 кг. И пак Ники, отново подобри най-добрата си тяга. Само за две седмици той добави още 5 кг. към актива си, вдигайки 190кг. Ако продължи по същия начин сме убедени, че Ники ще продължи да подобрява постоянно постиженията си с такова темпо, докато … докато не се контузи. Поради тази причина с него започваме нова програма, в която ще затвърдим натрупаната сила, ще повишим мускулната маса и ще намалим мазнините, за да може след няколко месеца Ники отново безопасно да чупи рекорди и постижения, доста по безопасно и с по-добра визия.

Искам да споделя с вас и някой неща, споделени от мои трениращи, които не са като рекордите на Ники, но ме радват доста и ги смятам за доста важни постижения в техния прогрес.

  • Атанаска, която дойде при нас с постоянни болежки в рамото и лакетя, на една от последните тренировки докато се разхождаше с 10-на килограма с права ръка над главата, ми сподели, как е мила прозорци вкъщи, и е забелязала почти пълна липса на болка, която винаги преди се е появявала, усетила е силата и издръжливостта и стабилизацията за които работим и е успяла да свърши работата, много по-бързо и без спирания.
  • Снежи, друга моя тренираща по-време на измерването за Биосигнатура от Лазар, е споделила как само няколко седмици след започването на хранителния си режим и стандартна суплементация, се чувства много по-добре, има възстановен цикъл и като цяло е доста по-здрава.
  • Митко, друг мой трениращ, с който направихме само няколко тренировки, поради честите пътувания в чужбина, беше напълно скептичен към режима, който му направихме. Не можеше да повярва, как ще яде всичко това и ще се чувства по-добре и ще отслабва, но след много уверения ни се довери и се опитва да е напълно стриктен дори когато пътува. Преди няколко дена ми се обади още от летището, че си е в България, нетърпелив да тренираме, сподели че всички му казват, че е отслабнал, смъкнал е една дупка надолу от колана, и ще се налага да спира лекарството, което пие за високо кръвно, защото кръвното му се нормализира и с лекарството става дори прекалено ниско.

Повечето трениращи, обикновено се хвалят с храните, които са приготвили или с мускулните си трески, но когато някой сподели нещо такова, дори и нещо малко, това ми дава изключителна енергия да продължавам, Благодаря ви.

Храна и Хапване.

През изминалата седмица се проведе поредното съвместно хапване, което събра позитивни и здрави хора, споделящи качествена храна и положителна енергия.

Отново имаше готвачи, музиканти, играещи игри и тичащи наоколо индивиди. Преживяването както винаги беше уникално и неописуемо, затова ще ви оставя просто да се насладите на снимките от събитието:


Тренировки на открито

Както виждате, навън има едно приятно слънце, и чудесно време. Вече втора седмица се каним да изкараме тренировките от залата. Идеята е всеки уикенд да правим някакъв различен спорт на открито. Темата, където това ще се реши е ето тук . Вземете активност, дайте предложения и нека в края на тази седмица да се съберем на слънце и да поиграем заедно.

Статии и материали от изминалата седмица :

Птиче месо – как да го изберем и сготвим., всичко практическо за това как да ядем и да ядем ли птиче месо.

Размачкайте врата , съвет, как и защо да размачкаме и отпуснем врата и горния трапец, придружен от кратък клип.

Какво да очакваме за напред:

През тази седмица, ще излезе полезен материал за разходките с тежест.

Очаквайте как да си сготвите някой лесни рецепти и как да разнообразите видовете месо, с което се храните.

Хубав и ползотворен понеделник и успешна седмица от екипа на Live To Lift

Коментирай тук

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Live To Lift Журнал V, 2012

Коментари