Здравейте, дойде време за поредния журнал, в който какво се случи през изминалите седмици.
Ще започнем с един съвет от Лазар, който преди няколко дена успя да отдели част от времето си за възстановяване. Според думите му трябва редовно да ходим на минерални бани, кални бани, балнеолечение и подобни процедури и ще се чувстваме много по-добре. Тук мога да се съглася на 100% с него, спомняйки си, колко добре се чувствахме всички след калните бални на LTL ваканцията миналото лято. Ето и конкретните позитиви и наблюдения, които той е забелязал върху себе си :

Балнеолечение и възстановяване на контузии и блокажи

– раните по кожата се възстановяват за ден

– на първия ден от струята от джакузито усещах всичките си рефлекторни точки по дланите и стъпалата, след два дни и дланите и стъпалата ми бяха супер “чисти” и “меки” (ходих и малко бос, разбира се)

– лявата ми плешка почти не е блокирала (или 1-2 пъти макс, но мнооого леко)

– скарумът ми не е блокирал нито веднъж, което е доста само за два дни

– три пъти дневно долу-горе хубава храна + МНОГО зеленчуци (нещо доста нетипично за мен)

– малко, съвсем минимално плуване

Поредното похапване
Ето и снимки от поредното похапване, което се проведе в двора на нашия трениращ Тошо, в малинова долина. Въпреки дъжда, който от време на време ни притесняваше, успяхме да запалим барбекюто и да хапнем  пържолки, риба, ребърца и кюфтенца. За да не пренебрегнем нацяло въглехидратите имаше и плоски хлебчета на тиган от лимец и пълнозърнесто брашно с масълце и цялата тава десерт от рожков, кокос, масло и сусам.

Беше много приятно отпускащо събиране, и когато трябваше на някой от нас хич не им се тръгваше …

Ето и малко снимки от събитието :

Първо участие на състезание

Доста от хората покрай мен, вече знаят за новото ми хоби/експеримент –  бягането на дълги разстояния. Малко по-малко от началото на годината подобрявах постепенно уменията си в бягането, стараейки се да контрирам негативите чрез качествена храна, суплементация и тренировки с тежести. Време е тази неделя да опитам да завърша първия си полумаратон. Ще взема участие в следното любителско състезание, което ме привлече с трасето, което ще обикаля езерото Панчарево. Целта ми за сега е просто да завърша и да наблюдавам как ще ми се отрази това бягане. Очаквайте повече информация следващия журнал.

Ето и обзор на  материалите от тази седмица :

Рецепта на седмицата : Сардини във фолио – рецептата с която Боряна си спечели биосигнатура.

Съвет#8 Домашна работа за всеки, поредния съвет, който ще ви даде насоки какви упражнения може да правите ежедневно за да се чувствате по-добре.

Следете нашите редовни публикации и очаквайте още полезни съвети, а до тогава

екипа на Live To Lift ви желае много приятни емоции и по-малко стрес.

Прочетете още :

Live To Lift Журнал VII, 2012

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Live To Lift Журнал VIII, 2012

Коментари