Здравейте, след кратко затишие имате пред себе си поредния журнал на Live To Lift.

Барбекю събра Live To Lift и BB-team

Миналата неделя, се събрахме отново да похапнем заедно в парка. Този път освен Lifttolif-тери барбекюто събра и доста от най-сериозните потребители на BB-team. Беше изядена много храна. Поляната приюти  всякакви игри като волейбол, борба, дори ходене по Slackline. Надявам се всички са останали доволни от това събиране и да повторим скоро.

За да витите снимки от събитието цъкнете върху тази снимка и ще попаднете в албума от събитието направен от Ралица.

Полумаратон край езерото.

Както ви обещах, ще споделя как мина първото ми състезание. Имайки предвид, че най-голямата дистанция до сега ми беше 10км, очаквах да ми е доста по-трудно. Подготвих се с добро хапване вечерта предимно мазнини и протеин. Сутринта си приготвих желирана и добре пасирана чия с лимон и мед и си взех една ябълка, която изядох по пътя. За бягането се обух с още калните ми мини-гуменки от неуспешното ми изкачване до черни връх. бях със шорти и потник, който съблякох някъде след 5-я километър. Полумаратона започна с 30 минути закъснение, през които изядох още една ябълка и пийнах още чия. Още от началото започнах с умерено темпо като следвах опитен ултра бегач, който сподели, че има намерения да не бяга бързо. Темпото му беше точно като за мен и се чувствах доста добре по време на цялото бягане. В началото на трасето имаше няколко леки изкачвания и спускания след които усетих ме боляха за кратко глутеусите и горната част на задните бедра от пренапрягане, но после се отпуснаха. Към 10-тия километър прасците ми, както обикновено бяха крайно уморени и стегнати, но и това премина и последните 2-3 километра се чувствах чудесно и дори ускорих избягвайки ги с доста бързо темпо. Завърших с време 1h 46m 27s, на 29 място от 63 участници на полумаратонската дистанция. Освен тази дистанция имаше още над 100 бегачи на 5 и 10км. След маратона имаше доста мачкане, мазане с магнезий и хапване и на другия ден се чувствах като нов с изключение на стандартната мускулна на прасците.

 

Както виждате избягвам последните метри в доста добро състояние и настроение, но това никак не беше така на последни планински преход с бягане от 33км, който направих. Това беше може би едно от най-трудните неща, които някога съм правил и съвсем ясно ми показа, че бягането на равно е много много различно от бягането в планината. Очакват се още бягания и впечатления, на който му е интересно да следи.

Кой-изяде рибата – края наближава

Измина доста време и се изяде доста риба от началото на това предизвикателство.

Албума в фейсбук събра чудесни рецепти и идеи, които трябва всички задължително да пробваме. Въпреки, че на всички ни е приятно да хапваме риба време е това предизвикателство да приключва. Даваме ви период до следващия журнал да преборите Нелката и нейните невероятни снимки 😉

За да видите кои риби са изядени и какво може да си сготвите разгледайте албума ни в фейсбук:

За си припомните условията на предизвикателството погледнете тук

Изкуство

Тази събота от 19:30 ще е премиерата на една пиеса, в което има честта да участвам. Пиесата е “Чайка” по Чехов.

Ще цитирам следната информация описваща най-добре пиесата:

“ЧАЙКА” е пиеса за човека, за драмата на личността, за копнежите, желанията, за стремежите, за любовта във различните й превъплъщения и форми.

Пиесата е един особен поглед върху човешките отношения и странните картини, които формират понякога.

Дали истината е в новите форми? Дали любовта е истинска или я има само в романите? Дали героите са жертви или палачи на собствените си животи или на тези на другите?

“ЧАЙКА” ще даде някои отговори, ще провокира още въпроси, ще въвлече мисълта в пътуване и потъване в безкрайния, вглъбен и сложен свят в пиесата на А. П. Чехов.

“ЧАЙКА” по А. П. Чехов
Режисьор: Десислава Чутуркова
С участието на: Васил Михайлов, Елена Илиева, Йолина Кацарова, Йордан Христов, Кристина Бонева, Максим Николов, Николай Тошев и Татяна Данова”

Тук в страницата на събитието можете да видите датите в които може да дойдете да ни видите.

Това е страницата на театралната ни трупа, ще се радвам да я разгледате и харесате, за да имате информация за предстоящите ни театрални проекти.

Единствения материал, който излезе предишната седмица е рецептата за деца от Нелка Зелка. Ако сте я пропуснали – вижте я, силно я препоръчвам.

Хубави празнични дни ви желая, починете си добре и правете нещата, които обичате.

Хубав ден!

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Live To Lift Журнал IX, 2012

Коментари