Георги беше един от първите, които ме потърсиха след като се върнах от курса по Биосигнатура в Англия тази пролет. Бидейки един буден и доста осъзнат млад човек, Георги търсеше начин да оптимизира тренировките, начина, по който изглежда, и не на последно място – здравето си като цяло. Фен на T-nation и на по-известните треньори отвъд океана, той беше запознат с похватите, които използват специалистите там, и какво ни липсва, за да имаме още по-добри резултати тук.

В света на тренирането Георги не беше нов. Доколкото са били ефективни подходите, които е използвал до момента, е въпрос, за който нямам достатъчно информация, за да мога да дам адекватна оценка. Това, което направихме заедно обаче, определено надмина неговите очаквания. Ето какво се случи за около три (3!) месеца:

Разчитам резултатите – за 3,5 месеца младежът качи 6,1кг активно тегло, свали 0,9кг мазнини, повишавайки абсолютното си тегло с 5,2кг и намалявайки мазнините си с 2,1%кг

Частично погледнато – 2% мазнини надолу за 3 месеца не са нещо особено – с моя колега Данчо съм свалял 2,2% за две седмици БЕЗ гладуване. Когато обаче тези 2% са се редуцирали на фона на повишаване активното тегло с 6кг (голяма част от които – мускули), цялостната картина започва да придобива един доста по-различен отенък.

Историята

Това, което направихме с Георги беше следното – той идваше за консултация и измерване всяка седмица в продължение на 12 седмици. Всяка седмица следях как се развиват нещата при него, как работят протоколите, които съм му препоръчал и евентуално правехме промени в зависимост от резултатите. Първият месец Гецата тренираше по програма изготвена от мен. След това реши да следва един от подходите на Christian Thibaudeau. 2,5 месеца след началото младежът вече беше 5кг абсолютно тегло нагоре:

След това обаче дойдоха изпити и недоспиване покрай тях. След изпитите дойдоха баловете с всичкия джънк, който ги съпровождаше. Въпреки стабилната дисциплина на Георги, тези обстоятелства дадоха своето отражение – вижте измерванията между 5/29/2012 и 6/14/2012 – почти изключително загуба на активно тегло. Обаче бидейки един сериозен и мотивиран млад човек – нашият герой се изправи след лекото залитане и закрачи още по-целеустремено към финала.

А той беше:

  • повече мускули
  • по-малко мазнини
  • повече сила
  • повече енергия
  • по-добро храносмилане
  • цялостно по-добри показатели на Биосигнатурата и по-добро здраве
  • и не на последно място – по-добра визия

Свържете се с нас

Прочетете още:

Онлайн тренирането: Подходящо за мотивирани и изпълнителни люде

За резултати е нужен и KnowHow

NKT Client: “Не можех да повярвам, че от лепенка на слънчевия сплит ще ми мине рамото”

Лазар Радков
Следвай ме
Георги: Биосигнатурата работи доооста добре!

Коментари