Преди точно два месеца стартирахме проект наречен: Постигнете максимални резултати за 30 дни!

Хора се записаха. Хора тренираха. Хора следваха препоръки. Хора постигнаха резултати.

Какво точно се случи?

Като начало се случиха няколко очаквани неща.

Първо, хората, които започнаха да тренират повече, като при някои това означаваше повече от нула, и да спазват някакъв режим, имаха резултати.

Второто очаквано нещо беше, че някои хора направиха едва две-три седмици от предизвикателството, други го направиха цялото, но не спазваха препоръките за храната.

Третото очаквано нещо беше, че тези, които направиха цялото предизвикателство, спазваха препоръките и се вложиха на 100% в това, което правеха, имаха в пъти по-добри резултати от тези, които прекъснаха по-рано и/или не спазваха препоръките.

Кое беше тогава неочакваното?

Неочаквани бяха феноменалните резултати!

Защо? Защото един месец е сравнително кратък период от време, за да настъпят сериозни промени в метаболизма. Да свалиш 4-5кг мазнини не е като да се понапънеш в тоалетната или някой месар да отдяла няколко сочни къса сланина от бутовете ти. Тези неща включват множество сложни физиологични процеси, които отнемат време.

От друга страна, нека не забравяме, че в случая става въпрос за хора, които освен на тренировките ходеха и на работа, водеха социален и личен живот и правеха всичко останало, което нормалните хора правят. И въпреки това явно сме нагласили добре рецептата, защото:

Някои от участниците свалиха по 3,6% мазнини за един месец!

Нека ви запозная с най-сериозните от тях:

Поли

Работеше много, от работата вкъщи, от вкъщи на работа и гарнитура от много обездвижване. Искаше да направи нещо за себе си и искаше да стартира с отскок. Определено го направи:

Резултатите за 30 дни:

-3кг

-3,6% мазнини

-6мм от паласките (гънка от 18,4мм на 12,8мм)

-8,4мм от корема (от 24,4мм на 16мм)

-4,8мм от прасците

-8,8мм от предното бедро

Поздравления за Поли, която междувременно  отпраши към морето да демонстрира новите си форми,  и ѝ пожелавам да използва резултатите от летящия си старт и като се завърне да продължи с тренировките и храненето (но вече  малко по-лежерно).

Вито

С този младеж тренирахме заедно едно време, но по едно време започна да работи много и надалеч и си изгубихме следите. Оказа се, че той е използвал времето, за да понатрупа защитна обвивка от запаси около тялото си. Е, това не можеше да продължава повече така и решихме, че е време да направим нещо по въпроса. Дадохме всичко от себе си и направихме следното:

Резултатите за 30 дни:

-5,7кг

-3,5% мазнини

-6,5мм на ребрата отстрани

-5мм от паласките (от 25мм на 20мм)

-10мм от корема (от 26мм на 16мм) – това особено ясно си личи на снимката по-долу

-3мм на предно бедро

-6мм на задно бедро

Визуално прогресът за скромните 30 дни изглежда така:

Като за човек, който не е гладувал нито веднъж, хранил се е стабилно по няколко пъти на ден и е ходил редовно на работа – едно голямо БРАВО!

В момента Вито продължава по олекотена схема и очакваме с времето още по-добри резултати. Успех Вито!

Юлия

Юлия също дойде след няколко месеца, в които не бе имала почти никаква физическа активност. Похвалното при нея беше, че успя да смести тренировките въпреки страшно пълния си и натоварен график – поредното доказателство, че когато нещо ни е приоритет – намираме време и начин да го практикуваме. А какъв по-добър приоритет от собственото ни здраве и добруване? Ето какво се случи с нейните приоритети:

0

 

Резултати за 30 дни:

-1,5кг

-2,4% мазнини

+0,4кг активно тегло! (това тегло, което изглежда добре!)

-3,3мм на паласките

-4,5мм на корема (това се вижда ясно от снимките по-долу)

-4мм на задното бедро

А ето и две семпли снимки, илюстриращи семплата разлика за семплите 30 дни:

Забележете корема и ханша!

Забележете корема, предните бедра и стойката!

В момента продължаваме заниманията с Юлия и очакванията са доброто развитие на нещата и прогреса да продължи!

Изводи от 30-дневното предизвикателство

Всички хора бяха добре нахранени и никой не се оплака, че е останал гладен. Да, режимът беше строг, но … справедлив … така де – добре замислен!

Всички, които следваха нашите препоръки относно фоумролинг, разпускане и разтягане – останаха здрави! Т.е. въпреки интензивните тренировки, никой не се счупи.

Целият проект се оказа добре съвместим с останалата част от ежедневието на участниците – никой не се оплака, че се чувства убит и това му пречи на останалите неща, които прави извън залата.

И нека завършим с най-важното:

Ако спортувате и се храните добре – ще имате резултати! Обаче най-голям шанс за уникални резултати ще имат тези, които тренират редовно и здраво и спазват стриктно специфичното за случая хранене.

Успех!

Бележка: Ако искате да стартирате ударно прогреса си или да постигнете стабилни дългосрочни резултати – свържете се с нас!

Лазар Радков
Следвай ме
[Резултати от 30-дневното предизвикателство] – 3,6% мазнини надолу за месец!!!

Коментари