Вито беше един от най-сериозните ни участници в първото ни “30-дневно предизвикателство”, където свали 3,5% мазнини за един месец. След това се оказа един от най-сериозните, които продължиха след предизвикателството и свали още 3% за следващите два месеца.

На четвъртия месец Вито успя да изкара и плочки:

 

Измерванията с калипер показват още 1% надолу за последния месец:

което означава 7,5% мазнини и 10кг надолу за последните четири месеца.

От 28.10 Вито минава на нов тренировъчен и хранителен режим, като целта е отново да му дадем малко повече зор и освен мазнини, при добро стечение на обстоятелствата, да дадем леко напред и с активното тегло.

За да бъдем максимално коректни към нашите читатели, искам да кажа, че Вито беше далеч от начинаещ, когато започна “30-дневното предизвикателство”. Тренирал е киокушин, след това тренираше с нас, след това се изгуби някъде, след това тренираше джудо, там се контузи и нашият специалист Цветан му помагаше с възстановяването, междувременно учеше и бачкаше здраво, а след това само бачкаше здраво и това лято реши, че най-после е време да обърне сериозно внимание на тялото си и да влезе в супер форма. И го направи!

За един начинаещ обаче подобна трансформация би била реално постижима единствено, ако първо изгради стабилна основа от технически умения и познания за упражненията, тренировките и тялото си.

На Вито и всички като него – Успех!

Запиши се във формата за предварително записване, за да те уведомим кога ще бъде следващото Предизвикателство и когато имаме промоции.

Имаш нужда да тренираш персонално с треньор?

Запиши си час за консултация!

>> Яж шоколад и Отслабвай! <<

Прочети още:

Пет прости съвета какво да правим, когато сме под стрес!

Bullshit I Hear: “Чувствам се добре от ……….. ! Това е най-добрият хранителен режим!”

Лазар Радков
Следвай ме
Вито: От корем до плочки за четири месеца!

Коментари