Последните два уикенда нашите млади треньори Вили и Дани се проявиха по татамитата и ринговете из София за малко адреналин, забавление и най-вече собствено удоволствие.

След като тази пролет Вили завоюва две първи места – до 70кг и в абсолютна – на студентското републиканско първенство само с един месец тренировки. Сега реши да се пусне на състезание само с … една тренировка по джудо.

Резултатът отново беше следният:

Коментарът на Вили за състезанието беше:

Щях да играя на 63 обаче предната нощ не можах да спя добре, събудих се рано, пих много вода и ядох много и на кантара бях 65кг и се оказах в категория до 70кг. Играхме всяка срещу всяка – три срещи – три ипона.

Даже едната среща играхме повечето време на земя. По едно време хванах момичето за армбар, но я пуснах. След това съдийката ме пита: “Защо я пусна?”

“Защото ми се играеше още!”, отговорих ѝ аз 🙂

Вили се състезава за спортен клуб “Будо” – Софийски университет “Климент Охридски”

Седмица по-рано друг млад треньор от Live To Lift участва на състезание по бойни изкуства. Става въпрос за Дани Бетов, който се пусна на състезание по Сан Да. Сан Да е китайско “изобретение”, което най-общо може да бъде описано като “кикбокс с хвърляния”.

Коментарът на Дани за състезанието беше следният:

Първата среща нокаутирах един от МВР. След това се паднах с едно момче от нашия отбор и се разбрахме той да продължи. На финала трябваше аз, той и още един да играем всеки срещу всеки, но третият се отказа и понеже аз и моят съотборник вече бяхме “играли”, той стана първи, а аз – втори.

 Дани се състезава за спортен клуб “Були Тийм”.

От Live To Lift пожелаваме още много успехи на нашите млади колеги и преди всичко – да запазят здравето си, както успяват до момента, и да продължават да правят това, което правят, с удоволствие 😀

По-здрави!

Коментирай [тук]

Прочетете още:

Владо – стабилен дългосрочен прогрес въпреки трудностите

Съвет #16: Прост метод за медитация и отпускане

Цоньо: От болки в коляно, рамо, кръст, глезен и гастрит до здраве и по-малко килограми!

Лазар Радков
Следвай ме
Виолета Ангелова и Дани Бетов с призови класирания на състезания по Джудо и Сан Да!

Коментари