Миналата събота се проведе първата от поредицата отворени инициативи на  Live To Lift.  Това ще бъдат множество разнообразни събития, на които нашият екип ще опита, съвсем безплатно, да ви подари част от своите знания, опит, време и енергия. Правим това, защото вярваме, че даването е нещо съществено за всички нас и нещо, което ни прави по-щастливи, по-доволни, и  по-добри в това, което правим.

Основната идея на първото събитие беше да покажем на начинаещи и напреднали всичко, което искат да знаят за техниката на упражненията, които си изберат. Останах много приятно изненадан, когато чух желанието на първите пристигнали. Те не избраха упражнение, те просто искаха просто да се чувстват и движат по-добре. Разбира се, първият ми отговор на това желание беше да им покажа малко Свободни движения и по-специфично се съсредоточихме върху множеството видове претъркулване, някой основни алтернативни на клека позиции за почивка и основни позиции за почивка, докато носим или вдигаме тежест.

След това нямаше как да пропуснем основните за силовото трениране клек и тяга, където нашият екип успя да погледне техниката на всеки, да му предложи начина на подобряване и подходяща вариация за текущото ниво на всеки.

След разбулихме мистериите около клека и тягата, остана време за да поговорим за мобилност и грижа на меките тъкани.

Ето какво споделиха част от участниците след събитието:

Сега с удоволствие ще дам думата на Лазар, който ще ви покани на следващата подобна инициатива, на която ще дадем на желаещите по-малко Рейки 🙂

Лазар взима думата:

Официално ви каним 08.03.2014 от 13:30 във Фитнес “Левски-Илиана” (в плувен комплекс “Спартак”) да ви дадем малко Рейки.

Повече за Рейки може да научите на – “Какво е Рейки и как ни помага?”

Осигурили сме спокойно помещение само за целта. Единствено изискване отново е да си платите посещението във фитнеса.

Заповядайте! 🙂

Успех!

Прочетете още:

Най-добрите резултати през 2013-та

[Важно!]: 30-дневно предизвикателство, LTL-ваканции, курсове и благотворителност! Кога?

Георги: Биосигнатурата работи доооста добре!

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Заповядайте на отворените инициативи на Live To Lift

Коментари