Здравейте, приятели!

Гледайки прекрасното и топло слънчево време, решихме че вече е време да започнем да излизаме по-редовно на открито. Ще започнем с отварянето на сезона на стабилните похапвания в парка. За тези, които за първи път чуват за тези събития – идеята е проста. Събираме се в парка на слънце, ядем пържоли, играем игри, тренираме, борим се в тревата,  почиваме си и се забавляваме по всякакви начини.

 От вас се иска едно или повече от следните четири неща :

  •  Хубаво месо, риба, кайма, зеленчуци, хлебчета и всичко, което може да се направи на барбекю.(донесете толкова, колкото мислите да изядете)
  •  Дървени въглища.(ще са ни нужни за барбекюто)
  •  Тренировъчни пособия: пудовки, щанги, гири, Slaklines, TRX, топка и каквото имате и се сетите да донесете.(аз ще донеса 50,20 и 16 кг пудовки, няколко тежки old time гири и индийски бухалки)
  • Добро настроение.

Като част от нашия проект за отворени инициативи, ще показвам на всеки желаещ техниката на различни нестандартни и позабравени движения :

Кога? Гледайки времето, събота около 12:30 ще е достатъчно топло за да открием началния час. Отново гледайки времето ще ни е топло слънчево и приятно поне до 17:30.

Къде? Парка до “Сити Център София”- Mall. 12:30 ще сме тук , след което ще се настаним някъде наоколо.   Ще ни намерите по щангите, пудовките и миризмата на пържоли. Ако все пак се затруднявате, може да ми звъннете на 0884 614 579.

 

Прочетете още:

Заповядайте на отворените инициативи на Live To Lift

[Важно!]: 30-дневно предизвикателство, LTL-ваканции, курсове и благотворителност! Кога?

Интересни изследвания: Тренировките с пудовки подобряват силата

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Отворени инициативи и Стабилно Похапване в парка

Коментари