“Трябва ли да ям / пия / тренирам ……..?”

Това е един от въпросите, които периодично получавам от различните хора, които се обръщат към мен за акъл. Моят отговор е следният:

“Няма нищо задължително. От една страна тялото ни има определени нужди, от друга страна умът ни има определени желания. Понякога тези желания противоречат на нуждите на тялото.

В крайна сметка обаче има едни единствени избори, които правим или не правим и следствията – в наша полза или вреда – които произтичат от тях.

В Live To Lift не сме лекари, за да предписваме медикаменти или да назначаваме лечение. Даваме единствено съвети и препоръки на база познанията и досегашния си опит.

Наясно сме, че след време ще знаем повече отколкото знаем в момента. Това е неминуемо, ако не сме тъпаци – т.е. ако в някой момент не решим, че всичко ни е ясно.

Преди всичко обаче това, което ви препоръчваме, ви го препоръчваме, понеже уповавайки се на наличните си знания и опит, смятаме, че това е във ваш най-добър интерес и в най-добър интерес на вашето здраве. Винаги работим в контекста на здравето!

Това, което ви препоръчваме, е Оптимум за постигане на резултатите, които целите. Вече каква част от нашите препоръки ще решите да следвате, е ваш личен избор.

Твърде възможно е спазване на по-малка част от препоръките или неспазването им да доведе до суб-оптимални или недостатъчно добри резултати. Това, разбира се, е естествено следствие от изборите, които правим.”

Ако имате други въпроси – бъдете смели и ни ги задайте. На въпроси, които се задават по-често – ще отделим самостоятелен материал за отговор.

Live To Lift

Задължително разгледай:

Отзиви

Трансформации

Без болка!

Лазар Радков
Следвай ме
FAQ: “Трябва ли да ям / пия / тренирам ……..?”

Коментари

Tagged on: