Някои хора вероятно се чудят какви ги върша в Германия. Отговорът е – същите като в България с нови хора 🙂

Днес ще ви разкажа историята на един млад човек, който реши, че е крайно време да направи нещо сериозно за себе си и … да подобри стабилно формата си ПРЕДИ новогодишните празници 🙂

Георг пожела да се включи към нашето 30-дневно предколедно предизвикателство. Единствената пречка, според него, беше, че не живееше в Мюнхен или София, където водим практически занимания в момента.

Като цяло работата от разстояние не е лесна, но когато имаме сериозни и надъхани хора, можем да постигнем умопомрачаващи резултати. Особено ако сме успели да се видим за поне за една тренировка.

 Ангел и Люба, които свалиха съответно 10кг и почти 4% мазнини само за месец с online coaching както и

 Наско, който се преобрази напълно за 2 години

са доказателство за това!

Та, видяхме се за една тренировка – видях му силните и  слабите страни, пипнахме малко техниката тук-там и … се почнахме online.

След 2 седмици

Получих следната обратна връзка от него:

Добре вървят мускулите на кракатата и ръцете. Такива мускули на краката не съм имал. Направо като дупки имам над коляното. Трицепсът изскача като едно време. Най-горните две плочки има шанс да се покажат. Около пъпа е леш, ама там на съм очаквал да има огромен прогрес за 2 седмици.

А с това “горните две плочки имат шанс да се покажат”, дори нямаше представа колко реален е този шанс.

След 3 седмици

Нашият дисциплиниран участник продължаваше смело напред с тренировките и стриктното хранене:

Не остана. Още една седмица и почва голямото плюскане. Аз направо се стопих – 1,6кг за миналата седмица. Дрехите не ми стават вече. Два номера по-малки дънки ми трябват, а и коланите нямат дупки вече. Днес даже ми падна халката от пръста.Часовникът и той ми се върти на китката. Само коремът не намаля толкова бързо. Като цяло имам много работа пак и не остава сила за тренировки. Не хапвам и достатъчно. Но колкото – толкова. Днес хапнах малко ориз. Един път в седмицата хапвам и шоколад по малко.

 

След 4 седмици

Тази седмица беше най-зле при мен.Направих 1,5 тренировки във фитнеса и едно каране на ски. Йога съм правил 1 път за 4те седмици. Режима го спазвах на 90% в 4та седмица. Килограмите ми 0= 90,3 1=88,5 1=87,5 3=85,9 4=86,8. Почвам с измерванияата и снимките след малко. Като цяло съм много доволен. Още на втората седмица забравих че ме боли кръстът. Научих доста приятни упражнения за крака.Досега иначе все ги отбягвах, че ми бяха неудобни и кляках нестабилно. Не очаквах че дрехите няма да ми стават след 4 седмици. Трябва да купувам нови дънки задължително.

Визуални резултати

Резултати в числа и думи

-3,5кг

-7см от обиколката на корема

-> напълно изчезнали болки и дискомфорт от кръста

Какво се случи след Kоледа и Нова година?

След празниците получих следното писмо:

За 30те дни преди Коледа свалих 3,5кг и 7см на пъпа. По Колега за две седмици лежане, яко ядене и пиене без фитнес и само два дни ски качих 1,7кг и 2см на пъпа.

Т.е. въпреки гуляите човекът излиза -5см на талията и почти 2кг по-леко в сравнение с теглото и размерите си в началото или точно каквото  беше нашето предложение-предизвикателство към вас преди празниците:

  • Свалете предварително килограмите, които ще качите по празниците и по Коледа си яжте спокойно и с чиста съвест.
  • Направете такива резултати до Коледа, че след това да ви е съвестно да гуляйствате и си хапвайте като благоразумен човек, който има САМО ЕДИН стомах.

Нашият герой ни демонстрира, че можеш да се пръснеш от ядене и лежане по празниците и въпреки това да излезеш в доста по-добра форма, отколктоо си бил по принцип. Стига да си постелеш добре.

Благодаря ти, че беше сериозен и че си даваше зор, приятелю!

Пожелавам ти и на всички останали все по-добри резултати!

Успех!

Запишете си час са консултация

Пишете ни на hello@livetolift.com

или дирекно ни се обадете на 0884 614 579

Запиши се за Online предизвикателство!

Прочети още:

Резултати от 30-дневно предизвикателство – април 2014

Как да мислим НЕправилно!

Тина: Впечатляващи резултати с повече храна и по-малко тренировки

Лазар Радков
Следвай ме
Георг: Минус 7см на корема за 3,5 седмици

Коментари

One thought on “Георг: Минус 7см на корема за 3,5 седмици

Comments are closed.