gergiovden

Предвид факта, че в Live To Lift през годините сме работили с много, много, доста много хора, неминуемо тук-таме са събират натрупвания. Какво имам предвид ли?

Ето няколко примера:

  • работим с много хора от IT сферата
  • работим с много хора, които седят по цял ден седнали пред компютър и без да са IT-та 🙂
  • работим с много хора, които тотално са се запуснали физически
  • работим с много хора, които нещо ги понаболява

Има такива, които не са много сериозни, има обаче и такива, които много се влагат и се опитват да се грижат максимално добре за себе си. С тези от втората група обикновено постигаме много добри резултати, а с някои резултатите направо не са за вярване.

Като разпределение по фирми, хора, с които сме постигнали най-уникалните резултати, по едно време имаше най-много от HP (Владо, Ева и др). Наскоро обаче “Botron” безапелативно ги отместиха от първата позиция.

Като имена определено има едно, което фигурира много по-често от всички останали имена сред супер-яките резултати на трениращите в Live To Lift и

Това е името Георги!

Гордея се с всички наши трениращи, които си дават зор и се стараят да се грижат по-добре за себе си. Гордея се с всички, които прогресират. И особено много се гордея с тези четиримата:

  • Георг
  • Георги Пачов
  • Георги П.
  • Георги Ненов
  • Георги Динков

Георг

Това е нашият немски приятел, за когото ви разказахме преди време и който сцепи с резултати на едно от последния Online 30-дневни предизвикателства.

Herr Georg свали 7см само от талията си за 30дни и осезаемо промени цялостната си визия:

Прочетете: Георг: Минус 7см на корема за 3,5 седмици

Георги Пачов

Това е младежът, за когото ви разказахме вчера.

Имаше начална форма на разни гръбначни изкривявания, започна да тренира, ходеше на училище, пътуваше по около 25км на ден, има отличен успех, играеше футбол за училищния отбор, научи се да си готви, носеше си храна, заякна.

Беше ебати пича. Стана още по-готин:

Прочети историята на Гогата

Георги П.

Искаше да свали мазнини и да качи мускули. С него използвахме подходи от Биосигнатурата на Поликуин. Младежът работеше до късно, по едно време имаше изпити, по едно време го канеха на балове … и въпреки това беше супер стриктен с храната и много се раздаваше на тренировките.

Свали 1кг мазнини и качи 6кг активно тегло.

 

Георги Ненов

Жорката Ненов дойде при нас, както сам се изрази – “заприличал на чичка”. Това скоро започна да се променя, а на последната fatLOSS ваканция в с. Стойките, Жорката разцепи, сваляйки 1,7% мазнини и изкарвайки преса буквално за 6 дни.

Задължително прочетете цялата история на Георги Ненов – Георги – краткосрочен и дългосрочен прогрес! 

Георги Динков

Жорката Динков е не-човек. Той има, може би, най-впечатляващия прогрес и откъм сила, и откъм визия. От друга страна този Жорка е един от най-стриктните и най-надъханите трениращи, с които сме имали удоволствието да работим, а сега – да тренираме рамо до рамо.

Снимките говорят сами за себе си:

Прочетете историята: Жорката – от обикновен програмист до як нацепен програмист!

Честит имен ден, юнаци!

На всички Жоровци и Гергани пожелавам още много успехи, здраве и добро настроение.

На тях и на всички останали пожелавам у-ни-кал-ни резултати!

По-здрави!

Лазо

Запиши си час за консултация!

Лазар Радков
Следвай ме
Live To Lift: Ако се казваш Георги, ще имаш ебати прогреса!

Коментари