losh_650

Редовно описваме успешните истории на хора, с които сме работили. Тази история е малко по-различна.

Бобо, известен от “Бобо – от плоча до плочки” реши да изрази възмущението си от последния Lift To Eat уикенд, който организирахме, и му дадохме трибуна.

Последната Lift To Eat ваканция, започна още преди да сме се настанили. Пристигнахме малко по-късно от предвиденото, което събуди в мен надеждата да преминем директно на яденето и да прескочим частта с тренирането. На Лазар му трябваха около 10 секунди да разгадае моите намерения, а именно да се пръсна от ядене и парни бани.

И така докато си чакахме мирно и кротко на рецепцията, получих указания да направя 15 бърпита наказание за тези мръсни мисли в главата ми. Това направи ресторанта още по-бленувана дестинаця за мен, а как повлия на отношенията ни с Лазар, няма да коментирам.

Както можете да се досетите моята мечта беше изпепелена и познайте дали първо ядохме или първо тренирахме..

Открихме фитнес залата, донесохме си няколко стотин килограма тежести. Да, ние си ги донесохме. Без да сме хапнали! Започнахме с тренировка за опознаване, а единственото което исках да опозная в този момент беше някоя тава с баклава. Издържах и на това изпитание и стигнахме до най-желаната от мен част – храната. Както можете да се досетите, бях първи в ресторанта и си бях напълнил три чинии. Едвам дочаках другите и погълнах всичко. След това дълго и изморително действие, което всъщност ми отне 1 минута, всичко се промени. Вече не бях сърдит на Лазар, някак светът ми стана много сладък и прекрасен. Чудя се, дали не е от трите парчета торта…

Вечерта премина с много игри на “Ши*аните листчета”, на които мога спокойно да кажа, че се пръснахме от смях !

Сутринта се запътихме към една от пистите, за да направим ставна гимнастика, йога, разтягане и малко тичане. Признавам, беше супер, но отново ми се привиждаха тортички по пистата.

Ако обобщим ваканцията за мен премина под надслов:

“Тренирай здраво, яж още по-здраво, за да нямаш проблеми с тренировките!”

За да ви стане толкова гадно, колкото му е било и на Бобо, научете повече и се запишете за следващия ни Lift To Cheat уикенд 🙂

Прочети още:

Влез в топ форма за Коледа и Нова година!

Тренирай и яж всичко на Lift To Cheat уикенд 🙂

Какво е общото между постигналите дългосрочни резултати?

Богдан Василев
Бобо: “Защо не харесах последния Lift To Eat уикенд?”

Коментари

Tagged on: