learn_to_lift_FREE

Здравейте приятели,

в Live To Lift силно вярваме, че един от начините да подобрим света е като инвестираме в подобряване здравето и кондицията на хората.

Второто нещо, в което силно вярваме е, че един от начините да подобрим бъдещето е като инвестираме в здравето и кондицията на днешната младеж.

След безплатните тренировки за тийнейджъри, които провеждахме миналата година, сега искаме да подарим напълно БЕЗПЛАТНО двудневно обучение “Научи се да тренираш” на един младеж.

Изискванията са следните:

  • да е на възраст между 15 и 19 години
  • да е момче или момиче (т.е. полът няма значение 🙂 )
  • да има силното желание да се научи да тренира ефективно и безопасно!

Дай малко информация за курса!

Курсът ще се проведе на 06.02 и 07.02 и ще продължи от  9:30 до 17:30 всеки от дните. Ще се научите как да изпълнявате упражненията, как да разтягате, колко да почивате, как да дишате и как да си планирате натоварването така, че да имате резултатите И да не се счупите. Повече информация за курса прочетете тук.

А защо го обявявате в последния момент?

Само който е наистина мотивиран и няма нещо неотложно уикенда, ще успее да се организира и да дойде от днес за вдругиден.

Съгласен съм! Как мога да кандидатствам?

Попълни формата по-долу, а ние ще изберем този, който ни звучи най-мотивиран. Т.е. дори да не си чак толкова мотивиран, няма как да не се мотивираш, докато се опитваш да ни убедиш колко мотивиран си всъщност 🙂

Лазар Радков
Следвай ме
Подаряваме [БЕЗПЛАТНО] двудневно обучение на един ученик!

Коментари