two_weeks

Осланяйки се на успешния си опит от всички 30-дневни Предизвикателства, които сме провели до момента, преди по-малко от месец започнахме нов проект – този път Online.

Това 30-дневно Предизвикателство беше насочено към хората, които не могат да дойдат и да работят лично с нас – хората извън София и извън България. Целта отново беше да постигнат стабилни резултати за 30 дни.

Явно това е било нещото, което много наши фенове са чакали, понеже предвидените от нас места свършиха за по-малко от 36 часа … и за нас остана единствено опцията да се представим на ниво.

В предизвикателството се включиха участници от САЩ, Канада, Великобритания, Холандия, Германия, Швеция и разбира се – България.

Та емнахме ги ние, както само ние си знаем 🙂 и неусетно за нас и доста усетно за тях дойде втората седмица, когато трябваше да направят междинно замерване, за да си сверим часовниците колко добре работи системата.

Това, което се случи изненада дори нас … но най-добре прочетете сами какво споделиха участниците:

Моника  UK.flag_.

Моника искаше да се включи в Предизвикателството не толкова, за да постига яките резултати, а по-скоро, за да влезе в кондиция, защото доколкото ми сподели – в последно време била позанемарила физическото си състояние, боледувала и не се чувствала комфортно в кожата си в момента.

Е, Моника може да не беше дошла за яките резултати, но явно те бяха на друго мнение. Ето какво ни сподели тя след втората седмица на Предизвикателството:


4кг надолу, 3.5 см от талията надолу.
Не огладнявам и имам енергия за тренировки. От една седмица насам нямам мускулна треска, но почти всеки ден правя йога, което много ми помага. За дамите, при мен женският период на ягодобер също настъпи, без да усетя грам болка/подутост. Отдавам го на храната, магнезия и DIM, който приемам две седмици от месеца до момента на овулация. Тренировките са чук! Не съм започнала да вдигам олимпийски тежести още, но пък съм човека, който тренира всеки ден! Не успявам много със съня. Заспивам след 11, понякога към 12, а ми се ще да заспивам в 10. Прощавам си за което – толкова много неща се промениха към по-добро! И на съня ще му дойде времето! Поздрави!

Ивайло bg

Ивайло се включи в Предизвикателството с цел да качи мускули. Преди началото ми сподели, че в момента е във фаза на качване и последните месеци вече е качил около 7кг. Специално си беше разчистил графика, за да има ресурс да се влага на макс в тренировките и след това да възстановява. Сподели ми, че не очаква да качи особено много килограми, но ще даде всичко от себе си, за да вземе максималното.

Е, той може да не е очаквал, но … ето какво ни сподели след втората седмица:

Първата седмица си ходех постоянно с мускулна треска… когато можех да ходя, хаха.
Раменете и краката много добре ги натоварвам. Малко ми липсва натоварване за прасец, но като цяло съм изключително впечатлен от това как е построена цялата програма – всичко си е много на мястото.
Втората седмица почти нямам мускулна треска. Тежестите само на някои упражнения успях да ги кача – за повечето си останаха същите.

За първата седмица качих 1,4 кг. За втората седмица качих още 1,4 кг.

При положение, че се случи точно с началото на предизвикателството да стане мазало в работата и имам доста стрес, считам резултатите за изключителни.

Лили и Дани bg

Лили и Дани влязоха в Предизвикателството като двойка и за да бъдем честни – това им дава голямо предимство, понеже когато на единия му се прииска да се скатае, другият ще му нарита задника и обратното 🙂

Ето какво написаха след междинното мерене на втората седмица:

Здравейте хора 🙂

Малко ъпдейт и от нас на тема #‎мерки‬.

Тъй като събота ни е ден за мерене, решихме смело да се качим на кантара. За втора поредна седмица обаче не сме мръднали и с грам надолу, общо от началото сме свалили по кило, кило и малко и за да сме най-точни, решихме да вземем метъра.

ТАМ ЗА ВСЕОБЩА РАДОСТ ИМА РЕЗУЛТАТИ!

Ще напиша категориите, които са мръднали, за да #‎ВаМотивирам.

На гърдите аз съм свалила 1.5 см., а Дани цели 5! На корема аз съм по 3 сантиметра навсякъде, а Дани пак по 5-6! На бедрата Дани е с по -3 санта, а аз с по -1. Не мислете, че страдам, че не са повече, защото на всяка тренировка се сцепвам със стабилни тежести и се чувствам изцедена, както и той. Силата и техниката ни става все по-добра. Имаме места по тялото, на които не сме свалили – или са същите или с 0.5 повече, но визуално има доста разлика и според мен накрая ще сме доста доволни от снимките.

Това е съботно от нас, отиваме да ядем, готвим и on to the gym

Ваня de

Ваня .. Ваня просто имаше нужда от Предизвикателство. Нещо, което да ѝ помогне сама да си нарита задника и да започне да се грижи по-добре за тялото си.

Е, помогна ѝ … 🙂

Здравейте яки хора, да ви кажа как са при мен нещата на почти полувремето. След като преодолях първите 3-4 дни и преминах през долината на мускулната болка, а повярвайте ми, тя не беше за подценяване, започнах да се наслаждавам на състоянието си. Постоянно съм пълна с енергия и съм в добро настроение. Толкова добро настроение, че хората тук (Мюнхен) чак започнаха да ми се дразнят, не могат да го разберат това състояние, мисля че тайно завиждат 🙂 

До сега успявам да се придържам към програмата. Сън, храна, тренировки…

Днес, когато се качих на кантара и той не показа никаква разлика от началото, малко се демотивирах, ноооооо после се измерих. Почти навсякъде имам 1-2см. по-малко, а над коленете даже 3 😀

Установих, че на някои места съм станала по-твърдичка, най-вече предни бедра.

Така че….газ и напред. Надявам се, че и кантара скоро ще покаже разлика

Ван de

Преди Предизвикателството Ван ни сподели, че искала да започне да спортува, да свали някоя друга мазнина, но най-вече да спре да я боли кръстът. Работата с болежки е сериозна и отговорна и аз съм последният човек, който ще се наеме да “оправя кръстове и болежки онлайн”. Аз със здрави хора избягвам да работя онлайн пък какво остава за другото … Все пак обсъдихме въпроса и решихме, че ще подходим много леко и внимателно.

Сега като се замисля – бая компромис съм направил със себе си. Радвам се, че за сметка на това човекът отсреща се оказа много отговорен към себе си и на втората седмица изненада приятно както себе си, така и нас!

Ето какво сподели:

Това, за което неистово искам да ви благодаря е, че ни давате възможност за 1 ден свободно хранене, защото не знам как бих се справила с конфузните офисни ситуации.. Независимо къде в Германия се намира човек, тук имаме традицията да се ядат понички  (donuts) ПО МНОГО, ВСЕКИ ДЕН по повод карнавала в Кьолн и бях доволна, че можех поне един ден да изневеря на режима :)))
Във време на карнавали и рождени дни е доста неловко да съм “outsider” – така че голямо Тенк ю!

Това, което мога да споделя е, че въпреки нередовните ми тренировки и не толкова успешната дисциплина на съня се чувствам много енергично като цяло, тонусът ми всеки ден е висок и кръста взе да отболява. Цел (само след втората седмица) – постигната!

Следва продължение …

Това далеч не са отзивите на всички, но исках да се похваля колко добре вървим (да, в първо лице множествено число, защото и аз, и жена ми, и синът ми участваме … само дето последният не знае 🙂 ) .. та просто исках да се похваля, а не да пиша роман.

С нетърпение очакваме какво ще покажат финалните измервания.

А записването за следващото Предизвикателство вече тече.

Запиши се за Предизвикателството!

Успех и прогрес на всички!

 

Лазар Радков
Следвай ме
Не можах да повярвам какво постигнаха за две седмици …

Коментари