30_dni_monika

Моника беше един от хората с най-забележителни резултати от последното Online 30-дневно предизвикателство. Ето какво ни сподели тя за опита си от последните 30 дни:

Хей хора,

Бих искала да споделя своите впечатления от 30 Дневното Онлайн Предизвикателство с LTL, по време на което загубих 6кг, 6см от ханша, цели 10 (ДЕСЕТ) см от талията си и все още не ми се вярва. Макар и да звучи клиширано – щом аз можах, всеки би могъл. С риск да разочаровам мнозина, не мога да ви препоръчам определен модел магическа пръчка/добавка/уред – просто следвах насоките на треньорите възможно най-стриктно. Не е тайна, че за да постигна тези резултати, изпълнявах хранителния и тренировъчния режим на 95%.

И да, в началото беше трудно. През моментите на изпитание ви съветвам да работите здраво върху мотивацията. Припомнете си защо искате да участвате? Какво искате да подобрите? Защо? За тези, свалящи мазнини – в началото вероятно ще усетите глад – запитайте се – наистина ли точно вие сте гладни? Помислете в този момент за всички действително умиращи от глад хора по света и после се сетете, че само след броени часове ще ядете качествена храна и благодарете за това! За да промените тялото си, започнете с начина си на мислене и възприятие.

Препоръчвам Онлайн Предизвикателството на LTL на всички, които поемат отговорност за състоянието си и са готови да го подобрят, но се нуждаят от професионална експертиза и среда от хора, с които да споделят общи цели и да се подкрепят взаимно.

Без восък,

Моника

От наша страна искам да споделя, че Мони беше една от най-активните в групата за подкрепа на Предизвикаващите се, споделяше рецепти и опит как се справя с ежедневните предизвикателства. Беше и една от най-стриктните в спазването на препоръките и документирането на ежедневния прогрес. Случайно или не – това май има доста директна връзка с крайните резултати.

Междувременно в лична кореспонденция Моника ми сподели нещо много любопитно:

Хахахахаах има проблеми много по-големи! Например защо всички във фитнеса, в който ходя от една година, рязко започнаха да ме наблюдават, да ми се усмихват и нон-стоп да ме питат как съм 😀 Буквално по 5 пъти на тренировка! Конспирацеа? Дискриминация на дебели? Случаенос?

Ако искаш да разбереш какво можеш да постигнеш ти за 30 дни, прочети повече или директно:

>> Запиши се сега! <<

Лазар Радков
Следвай ме
Моника: Загубих 6кг, 6см от ханша, цели 10 (ДЕСЕТ) см от талията си!

Коментари