L&M

Публикуваме този материал, за да ви покажем, че дори недоспиващите родители могат да се грижат добре за себе си и да постигат добри резултати.

Може да гледате видеото или да прочетете текста. Двете се припокриват за повечето неща … но не за всички 🙂


С Мария решихме да се включим в последното Online 30-дневно Предизвикателство

Решихме да бъдем пример за останалите предизвикващи се и за многото млади родители, които спират да се грижат за себе си като им се роди детенце.

Направихме план и започнахме да се организираме по-добре. В началото аз тренирах, а тя гледаше бебето, след което се сменяхме. След това започнахме да излизаме заедно, единият тренираше, а другият буташе количката в парка. След това Мария кърмеше малкия и се сменяхме в залата.

С тренировките успяхме на около 80% – т.е. направихме 17 от предвидените за четирите седмици 20 тренировки по програма.

С храненето успяхме да се справим на 65-70%. Въпреки това сме доволни.

Сънят – стандартното – ставане през нощта, смяна на памперси и кърмене. Мария по-често, аз по-рядко. С памперсите, де .. все още не мога да кърмя. През деня се редувахме с памперсите и дундуркането.

Междувременно аз си бачках стабилно.

Резултатите

Аз качих 4кг, Мария свали 2кг. В момента имаме доста повече енергия, и двамата сме малко по-яки, малко по-организирани (дали?) и знаем как следващия път да го направим по-добре.

Основното, което научихме е, че щом ние – недоспиващи, все още леко шашнати млади родители, можем да се организираме и да го направим, значи всички останали с по-малко ангажименти и повече сън от нас трябва да разцепват! 😀

Ако искате и вие да разцепвате – запишете се за нашето Предизвикателство!

Успех!

wood_depth3_moni

free_650

Лазар Радков
Следвай ме
[Видео] И младите родители могат да разцепват!

Коментари