plovdiv_qko

Здравейте, приятели на Live To Lift от Пловдив!

Време е за нашия първи активен ден в Града под тепетата.

Ще започнем на 19.03.2016 с отворена лекция на Лазар Радков и ще продължим на 20.03.2016 с открита тренировка на Йордан Христов:

Отворена лекция с водещ Лазар Радков

lazarТемата е “Защо работещите на бюро е добре да тренират с тежести?”. Ще проведем лекцията в “Hackafe” на ул. “11-ти август” №1 и ще си поговорим какви рискове крие твърде дългото заседяване пред компютъра, какво можем да направим по въпроса, за да ги наутрализираме и как малко по-силовите тренировки могат да ни помогнат да имаме повече енергия и да не ни болят разни неща в областта на гърба, врата и кръста.

Дата: 19.03.2016zapishi_se

Час: 11:00

Цена: безплатна

Отворена тренировка с водещ Йордан Христов

yordanВ началото ще обсъдим техниката на основните видове клек с тежест пред тялото (Гоблет, Зерчер и Преден клек), ще преценим коя вариация е най-подходяща за всеки от участниците и след това ще потренираме заедно, но всеки според уменията и възможностите си. Тренировката ще се проведе във фитнес клуб “Аркадия” . Входът на фитнеса се намира на гърба на търговски център “Аркадия” на бул. Санкт Петербург 48.

Дата: 20.03.2016zapishi_se

Час: 11:00

Цена: безплатна (единствено е нужно да си платите единично посещение във фитнеса)

След тренировката ще се съберем да хапнем и да се наприказваме. :)

Имайте предвид, че нито тренировката, нито лекцията ще се проведат в зала 1 на НДК, което ще рече, че местата вероятно ще бъдат ограничени. Не очакваме да ни се изсипе половин Пловдив, но ако искате да ви пазим място, най-добре се запишете по-долу, в листа на желаещите да участват.

Съвсем скоро очакваме да обявим и стажантска програма за Пловдив. Ако имате желание да участвате и да бъдете част от нашия екип – бъдете на тези събития.


Ако все още не сте се записали в нашата мейл листа за трениращи в Пловдив – направете го тук. 

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Пловдив, почваме! Лекция, тренировка и съвместно хапване

Коментари