30_dni_online_2

По-долу ще научите как за 30 дни:

  • мъже и жени свалиха по 12-13см от талията си
  • една дама свали почти 10кг
  • доста хора свалиха по 5-6см от дупето си
  • много хора прогресираха стабилно след дълъг застой
  • някои хора постигнаха за месец това, което иначе постигат за четири

Да влезе Online Предизвикателството!

След феноменалния успех на предното Предизвикателство започвам да оставам без подходящи думи, с които да опиша това. В настоящето Предизвикателство се включиха участници от над 11 държави по целия свят и от над десет града в България.

По-долу ще ви разкажа какво постигнаха някои от тях, а междувременно вие се надъхвайте понеже в някоя от статиите за следващите предизвикателства може да се наложи да пишем за вас 😉

Ина bg

Започваме с Ина, защото Ина нямаше грам прогрес от девет месеца насам. Разбира се, това не винаги е лошо, защото от друга страна някой хора успяват да качат 20-тина килограма за този период от време.

Ина обаче хем не е от тези хора, хем влезе в Предизвикателството много надъхана и с ясното съзнание да разцепва.

ina

Като за финал имаше още -7см свалени от талията, а Ина явно е останала много доволна, понеже директно се записа за следващото Предизвикателство.

Моника UK.flag_.

Една от най-уникално представилите се участнички на предишното Предизвикателство пак се казваше Моника и пак беше от UK. Тъй че, ако случайно се казвате Моника и още по-случайно живеете във Великобритания – може би това е вашето Предизвикателство.

Нека за момент оставим псевдо-логиката и хвърлим един бърз поглед какво постигна Мони.

monica

Каквото и да се опитвам да кажа, все ще е малко. Вероятно има смисъл да спомена единствено, че Мони също се записа за следващото Предизвикателство и дори прояви желание да запише партньора си за английската версия, която ще се появи съвсем скоро.

Наско bg

На много места съм писал, че физическата сила и мускулите (изградени в рамките на здравето) ни помагат да преодолеем много по-леко моменти на тежък и продължителен стрес.

За моя голяма радост – има и други хора, които са го забелязали.

На Наско му предстоят четири месеца работа по 12-14 часа на ден и човекът опитно е установил, че най-добре понася стреса и се справя с работата не като е много нацепен, не като е много тежък, а като има повече мускули.

Наско сподели това:

nasko

Отделно ми сподели, че е качил по 10кг на максовете на тяга и клек.

Пожелаваме му спорна работа през лятото!

Йоана chzech

Йоана е едно миньонче, с което тренирахме, преди да замине за Чехия. Казвам, че е миньонче, понеже резултатите ѝ не изглеждат чак толкова впечатляващо, освен ако не знаеш, че ако свали още малко и ще изчезне 🙂

jo_cenz

Дори да сте чели внимателно, е възможно да ви е убягнало – “нула нервни пристъпи”. Ако не ви се е случвало – няма да разберете. Ако обаче сте страдали от панически атаки – знаете за какво става въпрос.

Друго, което Йо ни сподели беше следното:

“Никога до сега не съм постигала такива резултати толкова бързо!”

Честито, Йо! 🙂

Христо bg

Последните години Ицо беше наблегнал предимно на работата, стреса и хапването (трябва да се оцелява все пак). Преди месец този човек реши, че е крайно време да се погрижи за себе си.

Ако Българската Асоциация на Хамалите (БАХ) беше разбрала какво направи Ицо последните 30 дни – със сигурност щеше да го вземе на работа, понеже нашият герой изкърти няколко мивки!!!

Hristo

-12 сантиметра от обиколката на корема!!! Аз си тръгвам!

Хриси austira

Този участник по стечение на обстоятелствата ми се пада майка, за което се радвам изключително много. Освен всичко е пример за всички останали, понеже направи Предизвикателството, докато работеше по около 12 часа на ден, 6 дни в седмицата.

Ето нейната обратна връзка:

hrisi

С други думи – следващия път, когато някой ми се оплаче, че няма време или че е твърде стар – ще го пратя да го обясни на майка ми!

Драго malta

Подобно на Ина, Предизвикателството помогна на Драго да прогресира след застой:

drago_cenz

Браво, Драго! Но следващия път като ти кажа да се снимаш в Италия – да ме послушаш! 🙂

Кали bg

За Кали можем да напишем цял материал и вероятно ще го направим – как намали цигарите до минимум, как децата ѝ започнаха да се интересуват какво прави и да потренирват покрай нея, как се справяше се с деца и тренировки въпреки простотиите на работа … но за момента само ще споделим обратната връзка, която получихме от нея:

kali2

Предвид факта, че малко по-нагоре си тръгнах заради -12см от талият на Христо, сега нямам представа къде да се дяна след тези -13см на Кали. За разлика от мен обаче, тя явно има представа какво да прави, понеже вече се записа за следващото ни Предизвикателство и за всички останали събития, които ще организираме през идните две години. Или поне за част от тях 😉

Наде bg

Подобно на Мария от предното Предизвикателство – Надежда реши да се включи, въпреки че кърмеше през три часа.

Помогнахме ѝ да си адаптира храненето и тренировките и резултатите са на налице:

nade_cenz

Явно е останала доволна, понеже и тя се записа за следващото Предизвикателство.

Тони bg

Тук само ще оставя една снимка и вече наистина си тръгвам:

toni

Тони беше доста здрава и опитна още преди да започне. Резултатът … няма какво да кажа.

Финални думи

Нямам повече сили … след всички тези резултати останах без дъх … Ако ти за сметка на това си се надъхал или надъхала – запиши по-долу, за да те уведомим, кога ще започне следващото Предизвикателство.

Успех!

zapishi_se

П.П. Споделете, за да разцепват и вашите приятели!

Лазар Радков
Следвай ме
Най-добрите резултати от Online Предизвикателство #2

Коментари