bobo_test2

От редакцията: След вдъхновяващата история Бобо: От плоча до плочки! самият Бобо пожела да сподели един от най-трудните моменти, които е имал в процеса!

Най-голямото изпитание в моята трансформация беше през една топла и приятна юнска вечер. Бях на рожден ден на мой приятел в ресторанта на баща му. От предишното изречение става ясно, че на този рожден ден не липсваха нито пържоли, нито салати, така че аз можех да съм спокоен пред съвестта си и щангите, че ПЛОЧКИ ЩЕ ИМА !

Вечерта беше дълга и много забавна, но както на всеки нормален рожден ден, настъпи момента за тортата… Ще си кажете е какво толкова, мога да устоя на една торта. Вярвайте ми, това не беше от онези купешки торти, които си представихте току що. Това беше специално направена торта с домашни сиропирани блатове, 3 лъжици РАЙ, 2 кутии съвършенство, 1 чаша блаженство и поне 1 кофа шоколад.

Не знам дали до тук ви стана ясно, но аз наистина много, ама много ЦЕНЯ сладките неща и до преди 3 седмици бях свикнал да вечерям 700гр месо, с купа салата, 4 филии хляб и за десерт ТАВА БИСКВИТЕНА ТОРТА… да, ТАВА, като тази:

tava2

но с мнооооого от описаната вълшебна субстанция…

Сега, надявам се, че вече сме изяснили, кое му е трудното да устоиш на една тортичка. Вече сигурно се питате дали не съм избутал всички настрани и не съм си набутал половината торва в устата … всъщност – НЕ.

В този кулминационен момент се сетих за всички часове прекарани в правене на бърпита, защото без да искам съм се изпуснал пред Лазар, че съм хапнал бонбон и за всички дължини спринтове, след поредното съгрешение с някое мъничко сникърсче.

Направих си сметка и от колко тавички с божествена тортичка съм се лишил през седмиците на стриктно спазване на режима… с 3 думи:

– РЕВЕШЕ МИ СЕ !

Съвзех се, поех дълбоко от задушния създух в помещението, в което бяхме 80 човека, погледнах за последно тортата, пуснах 1 сълза и се отдръпнах.

Това беше момента, в който осъзнах, че съм по силен от ТАВАТА ! Чувството беше невероятно, чувсвах се свободен, независим… отслабнал…

Прочети още:

Ева: Една история за мотивация, последователност и минус 53кг 

Жорката – от обикновен програмист до як нацепен програмист!

Бобо: От плоча до плочки!

Богдан Василев
Бобо: “Навираха ми тортата в лицето …”

Коментари