week_one

30-ДНЕВНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – като цяло съм свикнал на сведения за умопомрачителни резултати от участниците в Предизвикателство. Свикнал съм дори да получавам подобни известия още след втората седмица. Този път обаче някои хора се оляха!

Седмица 1 – минус 5 сантиметра от пъпа

Първо, Ели1 свалила 5см от обиколката на корема, измерена през пъпа, още в края на първата седмица.

el5

Да, да – знам, че за някои от вас това се случва след стандартно ходене до тоалетна, но за разлика от вас, Ели не е 130 килограмов нерез, а добре оформена дама. Пускаме една сълза за феновете на Митко Пайнера, които в момента съжаляват горко, че участничката в нашето Предизвикателство е избрала друг кариерен път, а на Ели пожелаваме да продължава да сваля, но да запази мускулите, за да има какво да показва накрая.

(Edit: Току-що ни уведомиха, че се е записала да продължи с MuscleGAIN Предизвикателство, така че определено ще има какво да показва)

Кантарът показа -4кг за 8 дни

Ели2 е поредният човек, заради който пих мента, глог и валериан миналата седмица. 4 килограма за 8 дни!!! Пък тя не е като да не тренира и не е като да не си спазва разумен режим на хранене по принцип.

eli4

Но както и да е – направих си по една медитация на всеки кръгъл час, изравних си чакрите, пуснах една молитва до Висшето съзнание и нещата като че ли се поуравновесиха в нервната ми система.

Сега очаквам нови удари, но вече съм подготвен психически и съм си нагласил една аларма да си пея едни мантри за спокойствие на всеки 15 мин.

-9см от корема за една седмица!

Няма да ви лъжа, тук вече звънях на 112 след чат, който съм публикувал по-долу:

irey

Помолих ги да пратят кола да ме отведе и никога повече да не ме връща пред компютър. Те обаче ме отсвириха с:

“Ъ! Т’ва 9см за една седмица нищо не е. Тук една от сестрите свали 12см само за няколко секунди. Ще ме питате как сигурно – ами, жената имаше газове в червата няколко дни и в един момент като изрезА … “

.. тук прекъснах връзката и реших, че ще го преживея сам.

Ирена е по-известна на нашите читатели от историята за Айше, която миналата година влизаше във форма след последната си бременност. Е, в момента влиза във форма след четвъртата си бременност и да ви кажа честно – справя се по-добре от всякога (т.е. доста по-добре от предните три пъти). Доста вероятно всичко това има връзка с това, че преди да забременее се сцепваше от (разумни) тренировки и се хранеше разумно преди и по време на бременността.

Ето какво още сподели по темата:

irey2

Пожелаваме на Айше след края на Предизвикателството да изглежда като бременна във втория месец, а на себе си пожелавам да приемам по-спокойно подобни новини за скандални резултати.

Междувременно изпих няколко магнезия, понеже, докато успея да се успокоя и да напиша тази статия, излязоха резултатите от втората седмица и в момента няколко души ме крепят, за да мога да седя седнал и да пиша на лаптопа.

Та, ако искаш да се превърнеш в поредния човек, който ме кара да изтрещявам заради феноменалните резултати, които е постигнал…

Запиши се сега!

 

free_650

Лазар Радков
Следвай ме
Е, как може да правят такива неща за една седмица?

Коментари