face1

Наскоро писахме как повечето участници в нашето 30-дневно Предизвикателство (категория MuscleGAIN) успяват да намалят обиколката на корема си, докато в същото време качват мускули почти навсякъде другаде:

Прочети повече тук: Мога ли да кача 4кг и да сваля от корема ЕДНОВРЕМЕННО за 30 дни?

Днес ще ви разкажем историята на поредния неприятен човек, който успя да постигне същото.

Да влезе Жорката!

Нашият стар познайник Жорката побърза да се присъедини към хората с постижбенията, за които ви разказахме по-горе. Ето какво ни сподели той за последното Предизвикателство, в което участва:

Такаа малко размисли и страсти по повод моето предизвикателство. Бях на нацепински режим. Качих ли килограми – не. Качих ли мускули – много ясно 🙂 Толкова як съм бил единствено миналата година по някое време след предизвикателство, но пък сега съм доста по изчистен таа бонус.

Какво научих от цялата работа…

Може ли да бухаш картофи и ориз и да сваляш от корема – определено!

Тренирах ли по различен начин по време на предизвикателството – не особено. Тренирал съм по доста програми на Live To Lift и горе-долу тренировките ми са структурирани по подобен начин.

Храних ли се различно – по-скоро не. Внимавах да не ям толкова джънк, но като цяло диетата ми беше почти същата.

След като тренирам и се храня по същия начин, защо по време на предизвикателството имам в пъти по-добри резултати?

Постоянство и дисциплина… Нито една пропусната тренировка и редовно хапване. Обикновено се случва или да ме домързи или нещо да изскочи и да си кажа “Хайде днес ще пропусна”. Няма нищо сготвено – ми хайде няма да ям точно сега…

Какво можеше по-добре – храната, нещо не успях да хапвам по 4 пъти на ден редовно (следващия път по-добре 🙂 )

Адмицрации за структурата и организацията на предизвикателството. Личи си че доста сте го помислили. Много се кефя на мейлите на Вяра и се чувствам отговорен да си хапвам и да пия водичка <3

Обиколки Промяна (в см)
Врат +1
Рамене +2.5
Гърди +2.5
Талия -1
Корем (през пъпа) -2
Ханш -1
Под глутеуса +3
Средата на бедрото -1
Над капачката +1
Прасец 0
Бицепс +1.3

Хайде на следващото предизвикателство!

Не исках да го издавам, но явно героят в днешнаа история е останал толкова доволен, че още преди да е свършило Предизвикателството му, се записа за следващото.

Запиши се и ти, за да ти изпратим по мейл някои от тайните ни промоции за следващото Предизвикателство като наближи. Запиши се, за да свалиш повече килограми и обиколки или да качиш повече мускули, откогато и да било за 30 дни!

>> Запиши се сега! <<

Лазар Радков
Следвай ме
Жорката: “Може да бухаш ориз и картофи И да сваляш от корема!”

Коментари