ltl_share_640

ВНИМАНИЕ! Тази публикация е насочена предимно към приятелите и феновете на Live To Lift. Ако си такъв – продължи да четеш!

Ако харесваш статиите, видео клиповете, съветите и безплатните събития, които правим в Live To Lift, ако харесваш резултатите, които хората постигат при нас и начина, по който се променят животите им и вярваш, че можем да сме полезни на още повече хора:

Помогни ни да достигнем до тях!

А ние ще ти ПОДАРИМ тренировъчна програма според целите ти (сваляне на мазнини или качване на мускули) в знак на благодарност!

Супер! Как да помогна?

Като начало, покани приятелите си в нашата Facebook страница. Разбира се, напълно възможно е да нямаш нито един приятел, но предвид факта, че си наш фен, вярваме, че имаш определено имаш приятели и те изобщо не са малко.

Това, разбира се, би означавало, че ще ти отнеме доста време да ги поканиш всичките. Затова ние сме ти приготвили едно малко улеснение. Един Add-on за Chrome, с помощта на който да поканиш всичките си приятели с един клик.

Ето какво да направиш стъпка по стъпка:

Стъпка 1

Свали си приложението “Invite all Friends” (за РС). За да го направиш, цъкни на този линк и ще ти се отвори следния прозорец:

invite_all_640

Цъкни на бутона, към който сочи червената стрелка, за да го инсталираш (отнема 2-3 секунди) и премини към Стъпка 2:

Стъпка 2

Влез в страницата на Live To Lift във Facebook и намери полето “Invite friends”, както е показано в изображението по-долу.

click_inv

След това цъкни на полето и премини към Стъпка 3

Стъпка 3

Сега пред себе си имаш прозореца, който виждаш по-долу. Ако си инсталирал успешно Add-on-a от Стъпка 1, сега горе вдясно имаш една отметка ( ✔ ). Натисни я, за да поканиш приятелите си в нашата страница.

click_tick

След като си натиснал отметката ( ✔ ) – изчакай! Може да отнеме няколко минути. През това време ти можеш да си цъкаш или да си работиш нещо друго. След няколко минути се върни на страницата и премини към Стъпка 4

Стъпка 4

Сега пред себе си трябва да имаш този екран:

share_ltl_fb

Направи му Screenshot и го постни като коментар във Facebook ето тук и в рамките на 24-часа ние ще ти пратим подробности как да си избереш и да си получиш наградата!

Благодарим ти за помощта!

Продължавай да разцепваш!

LTL

free_650

Лазар Радков
Следвай ме
СПОДЕЛИ Live To Lift с приятелите си и СПЕЧЕЛИ!

Коментари