napravi_kris

Привет!

Последната година с колегите от Live To Lift реализирахме няколко много успешни Online Предизвикателства като някои от резултатите от последното Предизвикателство бяха … меко казано – потресаващи!

>>> виж потресаващите Резултати <<<

Пиша този текст с две цели:

Първо, да ви поканя да се включите в следващото ни Предизвикателство, с което да стартирате Новата година с една много по-добра форма и кондиция.

Второ, на тези от вас, които в началото на година няма да имат време, енергия или достатъчно финанси (защото са изяли и изпили всичко по празниците) да се запишат – ще разкажа как да си направите Предизвикателство сами!

Има ли смисъл от Предизвикателства?

Опитът ми показва, че хората, които бързат да постигат резултати, обикновено се спъват и падат … Да, и на мен ми става тъжничко като гледам отстрани, но обикновено не мога да направя нищо. Какво да се прави – опитът учи. Или понякога не и преди да го повторим 10-20 пъти …

Това, което съм забелязал през годините е, че хората, които целят дългосрочен прогрес в почти всички случаи имат много по-добри и трайни резултати от тези, които все бързат и падат.

Последните години обаче установяваме, че когато човек си прави периодично кратки Предизвикателства – за не повече от месец, между един и три пъти годишно – Предизвикателства, при които тренира супер здраво и редовно, храни се стриктно и се старае да спи царски – точно тогава човек прави най-голям прогрес.

А след това – с бавния и стабилен дългосрочен подход – е много лесно да задържиш постигнатите яки резултати и да продължиш да прогресираш бавно с времето.

Предизвикайте се сами!

И сега ще ви науча как!

Първо, измерете си килограми и обиколки и се снимайте, за да знаете откъде започвате.

След това изберете стриктен хранителен режим и подходяща за целите ви тренировъчна програма, които да спазвате следващите 30 дни.

Понеже знаем, че това може да дойде малко на нагорно на някои от вас, затова ако не се чувствате толкова уверени в себе си, по-добре подберете една по-лесна цел, за която сте уверени, че ще можете да следвате идните 30 дни.

Ето няколко примера:

  • следващите 30 дни няма да ям хляб
  • следващите 30 дни ще ям зеленчуци на всяко хранене
  • следващите 30 дни ще тренирам четири пъти в седмицата

И … започнете 🙂

Един съвет!

По време на вашето Предизвикателство – наблегнете на хубавия сън!

Т.е. стремете се да сте в леглото преди 23:00 и поне час преди това никаква телевизия, компютри и телефони.

След 30-тия ден си направете равносметка:

  • през каква част от времето успяхте да спазите задачите, които си бяхте поставили (над 75% е ОК, 85% е супер резултат!)?
  • как се промениха мерките, които измерихте в началото (килограми и сантиметри)?
  • къде се справихте добре и къде – не чак толкова?

Анализирайте и решете как да продължите!

Ако все пак смятате или просто имате нужда от подкрепа и Know How – на 07.01.2017 започва следващото ни предизвикателство, а нa 18.12 има ранно записване за 100 вместо за 195лв.

Възползвай се от последното и спести 95лв, които да инвестираш в нови дрехи, които да си подариш за Новата година .. или просто в повече ядене и пиене по празниците преди Предизвикателството (пък после ще сваляш каченото).

Запиши се в листа ни за предварително записване, за да те уведомим да хванеш Промоцията като я пуснем 🙂

>> Запиши се сега! <<

Вярвам в теб! Ти можеш!

Успех!

Лазар – Live To Lift

wood_depth3_moni

Лазар Радков
Следвай ме
Направи си [САМ] предизвикателство!

Коментари

One thought on “Направи си [САМ] предизвикателство!

Comments are closed.