Новата година започна и с ново Предизвикателство!

Онези от вас, които не са запознати с нашите предизвикателства, могат да прочетат малко повече история тук;

>> Как се предизвикват и какво постигат другите<<

А сега защо я пиша тая статия ?!?

Защото за пореден път съм изумена от резултатите, които хората могат да постигнат. И в случая само за 2 седмици, а не за 30 дни, колкото продължава едно предизвикателство. Тия човеци направо ни скриха шапката!

Започвам от Митко, който, милия, беше понатрупал малко повечко за сваляне.

Ама по кило на ден, брат!

Това си е стабилна работа и продължава. До момента Митко е свалил цели 13см от ханша и 9 от талията, а му остават още 2 седмици на момчето. Чакам с нетърпение да видя крайния резултат, който ще разкажа и в по-подробна история.

Ивето, и тя за 2 седмици е на минус и не само, че е на минус, ами и се чувства все по-добре.

 

При Дени пък имаме друг случай. Тя се бори за мускули. Да, не всички искат да свалят килограми и не са само мъжете тези, които искат повечко мускул. Не само, че качените от нея сантиметри са точно там, където искаше, но и успя доста да изчисти от талията! Ти успявал ли си да постигнеш подобно нещо?

И пак повтарям само за 2 седмици резултат, а има още 2.

 

Чао мазнинки, здравейте мускулчета и за Кали, която е на малко по-лек режим. Това не й пречи да постига УАУ резултата, който търсехме преди да започне да се предизвиква.

И другите участници има с какво да се похвалят, но засега ви стига толкова. Очаквайте след две седмици крайните резултати на най-заслужилите 🙂

А ако и на вас ви се прииска да сте сред тези човеци, няма какво да се чудите. Цъкайте се направо в листата за предварителни записвания, за да можем да ви изпратим следващата ни оферта. С нея ще можете да си запазите място вместо за 195лв., колкото е реалната цена на предизвикателството, само за 100лв.

Вяра Василева
Тия хора нямат спирачки!

Коментари