Запознах се с него преди няколко месеца, когато за първи път участва в нашето 30-дневно Предизвикателство. Определихме целта, която иска да постигне, дадох му напътствия и всичко започна. От тогава насетне той е постигнал резултати, за които повечето хора могат само да мечтаят. Но повечето хора могат да постигнат този резултат, стига да си повярват и да предприемат първата крачка.

А какво казва за себе си самият Орлин, може да прочетете в интервюто с него.

Вяра: Представи се с няколко думи.

Орлин: Аз съм на 29, програмист. Преди да започна тренировките с тежести бях се занимавал само с бягане на дълги разстояния. Бях участвал в няколко полумаратона, но с прекъсвания от по няколко месеца в някои периоди.

В: Защо реши да участваш в 30-дневното Предизвикателство на Лив ту Лифт?

О: Имах желание да подобря физическата си форма, като за целта първоначално опитвах разни неща, събрани оттук-оттам из интернет, но без особени резултати. Лив ту Лифт ме привлече с научно издържаните статии и

добре обосновани подходи.

Понеже нямах никакъв опит нито с тренировки, нито бях обръщал особено внимание на храненето си, реших за един месец с опознавателна цел да отида до другата крайност – интензивните тренировки и строгия режим на Предизвикателството – пък после да реша къде точно между двете крайности искам да остана дългосрочно.

В: Какво успя да постигнеш?

О: Без преувеличение мога да кажа, че

Предизвикателството промени живота ми,

защото ме запали по тежестите и както е тръгнало в обозримо бъдеще няма да излизам от залата за дълго! Понеже треньори има всякакви и много от тях със сигурност не са съвсем читави, Предизвикателството ми позволи да се уверя в качеството на услугата на Лив ту Лифт. Бях на fat loss програма и само за една седмица постигнах резултати, които надминаваха и най-смелите ми очаквания. През втората половина не успях да поддържам режима и съответно крайните резултати не бяха чак толкова смайващи, но ми стана ясно какво точно трябва да правя и да не правя, за да имам резултати. Като човек, който преди това не беше стъпвал в зала, Предизвикателството беше за мен идеалния начин да се запозная с този вид спорт.

В: Какво те мотивираше?

О: Много добрите резултати отначало разбира се бяха силно мотивиращи. Освен това и контрола изкъсо чрез дневната анкета. Гледайки вафлите в магазина си представях как Лазо и Вяра се мръщят неодобрително като ми четат отговорите, и се обръщах на другата страна, към зеленчуците 🙂 След предизвикателството, започнах да ходя редовно на Happy Hour тренировките. Сега ме

мотивират измеримите резултати,

които постигам – всеки месец държа да си направя тест, на който ясно се вижда как ставам все по-силен.

В: Какво ти даде Предизвикателството?

О: Предизвикателството ми даде много ценни уроци за това как да го постигна, така че на базата на тях си направих нещо като “вечно Предизвикателство”. Бих участвал отново, ако се впише в програмата ми.

В: Каква е следващата ти цел?

О: Нямам конкетна цел; имам определено време, което съм склонен да отделям за тренировки, и с помощта на треньора ми решаваме какъв е най-добрия начин да го използваме, пък оттам нататък – каквото стане! Откакто започнах да тренирам редовно преди около четири месеца се чувствам доста по-добре, не само физически, но и по-мотивиран и в работата си.

В: Сподели още нещо, което те вълнува и би искал да случиш в живота си.

О: Освен положителното влияние върху мен самия, чрез тренировките се запознавам и със страхотни хора! За трениращите има такъв стереотип, че са агресивни, надути и прости, но много бързо се убедих в обратното – така че

поне при нас това не е вярно!

В момента работя по собствен проект, но след като го завърша ще започна да си търся нова работа като програмист, и май дори за това няма да има нужда да излизам от залата 🙂

По-здрави,
Орлин

Ако и вие искате да се сритате в дупето и да започнете нещо ново и добро за себе си, то заложете на нещо, което е изпитано и работи. Запишете се в листата за предварителни записвания, за да можем да ви изпратим следващата ни оферта. С нея ще можете да си запазите място вместо за 195лв., колкото е реалната цена на предизвикателството, само за 100лв.

>>>Научи повече за 30-дневното Предизвикателство<<<

Вяра Василева
Историята на Орлин: “Предизвикателството промени живота ми!”

Коментари