Винаги са ме вдъхновявали хора с воля, хора, които упорито преследват целите си.  Ето за един такъв човек ще стане въпрос в следващите редове. Прочетете нейната история и какво успя да постигне тя за 1 месец с 30-дневното ни онлайн предизвикателство.

Казвам се Николета, Ники за кратко, това лято завърших Американския университет с две специалности: Журналистика, медии и комуникации и Бизнес Администрация. Тренирам активно от декември 2015г., като свалих 33 килограма от октомври 2015 до сега.

33 килограма за година и половина, брат!!!

Да, точно толкова. Всъщност, Ники започва да тренира с Live to Lift още през 2010 година, но година по-късно й се налага да спре. От есента на 2015 обаче отново е в залата.
От много време искам да се включа в Предизвикателството, но все нещо изникваше, докато накрая не се реших, че каквото и да става, аз се включвам.  Започнах супер надъхана, целях се към минимум 10 сантиметра разлика. Естествено, резултатите не бяха чак такива, но мога да кажа, че научих ужасно много по време на самото предизвикателство.
Според Ники огромната разлика в цифрата, която показва кантарът сега в сравнение с преди 18 месеца – минус 33 кила, се дължи на факта, че още преди да вземе участие в първото Предизвикателство тази година, вече е била променила начина си на мислене.
Tова, което Предизвикателство ми даде, е ясната идея, че не винаги можем да даваме максимума от себе си, но това не значи, че не постигаме резултати. Просто нещата се случват с темпото, което е най-добро за нас. Научих се да не се фокусирам върху резултати, които може да се окаже, че няма как да се постигнат, а да се опитам да дам най-доброто от себе си в дадения момент. Понякога това е повече, понякога по-малко. Често се случват неочаквани неща – болести, недоспивания, цикъл, гастрит и какво ли още не. Важното е да се гледа в дългосрочен план без да се хабят излишни нерви. Най-големия урок, който научих от това Предизвикателство, а и от тренировките като цяло, е че е важно да сме здрави. Всичко останало става с време.

И така, без да се хабят излишни нерви, след месец време упорити тренировки и режим, Ники успя да намали обиколките си:

– 5см. от талията;

– 6см. от корема;

– 4см. от дупето;

– 3кг.

Искаш ли и ти да разцепваш като Ники? Следващото ни предизвикателство започва на 12 март 2018. Какво по-хубаво време от пролетта за започнеш нещо ново и провокиращо извън зоната на комфорт? Запиши се по-рано за 97 лв. вместо за 195лв. и си запази сигурно място!
                                                                      

Вяра Василева
Ники: “Нещата се случват с темпото, което е най-добро за нас!”

Коментари