Напоследък все така се получава, че предимно за истории от 30 дневното Предизвикателството ви разказвам. Е, как да не го правя, като те просто провокират да бъдат споделени. Поредната такава е на Лазетка – един от най-слънчевите и упорити хора, които съм мотивирала и предизвиквала.  Тя сподели с мен, а аз споделям с вас

Нейната история:

Здравей Вяра,

Поласкана съм и ви благодаря отново и отново!
С радост ще ти разкажа малко за себе си. От около 3 години живея и работя в Германия. Работя в ресторант. Започнах като мияч на чинии, но с помоща на добрите си идеи (колкото и нескромно да звучи) се издигнах бързо и сега ръководя екип от трима. Главно декорирам и правя десерти и торти.

А как се прави Предизвикателство, като все тори са ти пред очите? :0

Но заедно с повишението в службата, повиших и теглото си.
Преди да се преместя в Германия живях за кратко в Лондон, но не ми хареса ( прекалено голям град за моя вкус).
Родена съм в Пазарджик. Обичам тишината и спокойствието, чета много книги.
Прекарах една година в изучаване на българска филология в Пловдивския университет. Смятах да продължа с журналистика, но прекъснах.
Реших че трябва да попътувам и да се отдам на моята страст – готвенето! Искам да събера възможно най- много опит от кухните по света и да донеса всички свои знания в България.

Ето с това ме грабна още повече.

Млад и предприемчив човек, който иска да се развива, да пътува, да научи нови неща. И после да се върне в България и да донесе всичкото това със себе си! Малко се отклонихме от спортната тема, но думи като тези трябва да стигат до повече хора.

Да се върнем на нашата тема. Лазетка сподели, че причината да я грабнем веднага е, че

Обича предизвикателствата!

Страхотни сте и помагате много на хората като мен, които искат да променят не само начина, по които изглеждат, а и се чувстват и мислят!
Преди вас съм използвала честно казано безсмислени начини за отслабване , всевъзможни диети.
От типа ” яж само кисело мляко 5 дни- отслабни с 5 кг, без да си размърдаш дупето и сантиметър” или ” 90 дневни мъчения, на които всеки трети ден ти е ден за шоколади, мазни макарони и прочие….а на другия ден ядеш 2 мандарини” (Има хора, на които им се получава, живи и здрави!).
Аз лично се чуствах и изглеждах смачкана, изнервена и изтощена. И всичко свършваше с буркан Нутела на дивана, гледайки Титаник.
Мога да кажа и то вече от опит – хора, по-добре не се мъчете, има си професиоталисти. Те си разбират от работата! С тренировки и балансирана диета се постига много!

 

Ето тук идва и голямото нещо, което се опитваме да накараме предизвикалите се да постигнат за тези 30 дни.

Не само визуална трансформация,

а и промяна в цялостното им отношение към хранене, тренировки, сън, стрес. Защото това е промяна, която често е много по-трайна от свалените килограми и доволното разхождане по плажа.

Сега, благодарение на вас и вашата подкрепа, съм и изглеждам по-здрава.
А и ще постигна топ форма за сватбата ни с Петър след два месеца. Тогава ще се приберем в България и ще дойда да ви напрегръщам всички!
Искрено съм ви благодарна за отделеното време и усилия. Вие правите живота на хората по-пълноценен и добър!

И ми става едно такова усмихнато отвътре, че сме успели да накараме поредния млад и решителен човек да се чувства и да изглежда добре. А Лази в момента кара второ Предизвикателство. Мисля, че е зарибена. 🙂

Какво по-яко от това да си зарибен да си във форма и да се грижиш за здравето си!

Искаш ли и ти да имаш страхотни резултати, с които да се похвалиш, само след 30 дни? Използвай момента и се запиши предварително за следващото Предизвикателство. Ние ще ти пратим мейл кога ще бъде то и ще можеш да се възползваш от най-добрите оферти в цената!

 

Вяра Василева
Лазетка: “С тренировки и балансирана диета се постига много!”

Коментари