Здравейте! Аз съм Данчо и това е второто издание на този Журнал. Какъв е този журнал, накратко можете да прочетете: тук. Ако искате да ви изпращам мейл, когато има ново издание, натиснете зеления бутон.

Първото издание на журнала може да намерите: тук.

 

Новина на Седмицата!

#30за30

Поредната добра идея на Лазар. Този път мащабът е голям! Искаме да променим България! Искаме с ваша помощ да мотивираме 1 000 000 хора да тренират 30 дни всеки ден! Съвсем скоро проектът стартира официално. До тогава :

 

 

Видео проекти

Live To Lift LIVE!

 

Редовните лайв предавания на LTL се натрупват. Вече имаме цели четири:

  • 14.V.2017  Това е предаването, в което основно отговаряха на въпроси от публиката.
  • 21.V.2017  Първа част и втора част от предаването с основна тема “Как се ПРЕЦАКВАМЕ, преследвайки РЕЗУЛТАТИ!”
  • 28.V.2017 Този лайв дори не съм го изгледал още, но тук може да видите Лазар гол, да чуете повече за кампанията #30за30 и както винаги доста въпроси и техните отговори от Лазар и Бобо.
  • 4.VI.2017 Алтернативен неделен LIVE и Q&A – Лазар, дори и на ваканция успя да се включи и да поговори за сникерсите, хранителните нацисти, троловете и т.н.

 

Livestream#9 Ставна гимнастика, контузии и Q&A с Лазар Радков

Лазар, Станислав и Никола си говорят за самомасаж, разтягане, ставна гимнастика и други полезни теми за спортното дълголетие.

 

 Последните епизоди от “Съветите на Лазар”

Основните грешки при тренировки на корема

Едно видео на BiT, в което Лазар и Бобо обясняват защо стандартните коремни преси не са препоръчителни за повечето начинаещи.

Хиперекстензия за задно бедро

В това видео Лазар и Бобо ще ви покажат препоръчителния начин за изпълнение на упражнението “хиперекстензия”. Въпреки, че в тази вариация на хиперекстензията дори не е “хипер”, ще е доста по-безопасна за повечето начинаещи и средно напреднали.

Събития

Здрав Кръст и Плочки – Как Да Тренираме Корема Оптимално

Поредният семинар на Цецо Недев, където може да научите: 

  • Как да тренирате оптимално коремните си мускули?
  • Как да стягате и използвате корема при базови упражнения?
  • Как може хем да имате здрав кръст, хем така мечтаните плочки?

 

Благотворителност и Спорт

 

Този път дъждът ни пощади и направихме една добре балансирана тренировка в парка. В края на тренировката успяхме да направим малко снимки и да подкрепим страхотната инициатива #30за30. Следващата Събота 9:00 сме на линия. Носете си капачките! Повече за БиС научете: тук.

 

Промоции

ПРОМО понеделник #3 – Предизвикателство!

30 Дневните предизвикателства на LTL Работят! Снимките преди – след са истински! Цената е трепач! Това е…

Статии и други

Надето: “Тренирах с 3-месечното си бебе вкъщи!” – Нали прочетохте, какво ви казах за предизвикателството? Ето ви поредния сладникав тестимониал по темата… и да, истински е… 🙂

 

Ципура с лимонова мащерка на фурна , Палачинки с ягоди и сметана – гурме мастер Даниела продължава с лесни и вкусни рецепти!

Тренировките на Данчо

 

Смятам до края на седмицата да се включа активно в #30за30. За да е по-предизвикателно, мисля да направя 30 дена тренировки с тежести… и за да не скатавам, ми хрумна идеята да пускам ежедневни Live включвания с тренировките си или поне част от тях!

Надявам се да съм ви бил полезен. Ако желаете да получите кратък мейл, когато излезе следващият журнал, натиснете зеления бутон.

Йордан Христов
Latest posts by Йордан Христов (see all)
Журналът на Данчо Vol.2

Коментари