Какво сме ви забъркали този път?

Последните месеци ние от Live To Lift насочихме усилията си към създаването на едномесечен курс, целящ да даде напътствия и знания на всички желаещи да започнат да тренират с тежести или такива, които вече го правят, но чувстват силна несигурност и недовериe към процеса. Защото именно знанията и напътствията докато учим нови умения, са това което ни дава увереност, за да продължим. Целта ни беше да съберем най-важната според нас информация, която всеки начинаещ в залата трябва да научи, усвои и превърне в навици…

А полагането на здрави основи е ключът към дългосрочни успехи!

Кога започваме?

Курсът стартира на 14 януари и ще се проведе в осем занимания по два астрономически часа. В понеделник и сряда, всяка седмица от 19:30 до 21:30 часа във залата на JK fitness – Манастирски ливади, намираща се в жк. Бокар обект 33 (зад МОЛ България). Единственото необходимо за тренировките са чисти обувки за залата, удобно спортно облекло и желание за нови знания. 😉

Ваши верни обучители ще бъдат Цветан Недев и Богдан Василев от екипа на Live To Lift.

Цветан Недев е учил малко Икономика и много повече Кинезитерапия. Работи с хора от последната година в гимназията си и е част от екипа на Live To Lift в девет от десетте години, в които съществуваме. Освен че има възможността да помага на клиентите си да усвояват полезни двигателни навици в ежедневието си, той е удовлетворен и от това, че работата му го среща с интересни, интелигентни и адекватни хора, от които самият той може да научи много. Стреми се да предаде знанията си за това как да се грижим адекватно за тялото си, за да не ни боли нищо и да усвояваме все повече нови умения. Защото тази грижа е инструмент към повече свобода и по-качествен живот.

Богдан Василев е Завършил бакалавър Кинезитерапия, а сега завършва магистър Кинезитерапия в ортопедията и травматологията. В екипа на Live To Lift е от 8 години – първо като трениращ – “мутант” 😉 , а впоследствие и като треньор – учител. В работата си много харесва, че трениращите му винаги успяват да приемат идеята, че фитнесът може да е и забавление, освен всичко друго. Учи хората да мислят критично, когато се отнася за съвети, свързани със здравето и кондицията им. Прави го, базирайки се на основни принципи, които водят трениращите му през процеса на работата им.

Какво ще учим?

За този един месец ще можете да научите от Цветан и Богдан кои са основните принципи, върху които трупат уменията си трениращите, които имат УСПЕХ във фитнеса. Защо никога (АМА НИКОГА!) не бива да правим компромис със здравето на тялото и ума си? Как се пазят трениращите, които тренират, за да се чувстват добре и какво бъркат тези, които се докарват до болки и травми? Какво стои зад тривиалната фраза “Да слушаш тялото си”? На всеки наричаш себе си “инструктор във фитнес” ли можем да се доверим, за да ни научи на това? Ще си говорим още за Навиците – защо като невръстни деца ги градим и рушим за нула време, а като зрели възрастни се вайкаме, че не можем? И разбира се за Нейно Величество Мотивацията и по-скоро за нейната липса – най-мощното оправдание!

А нещо по-конкретно…?

Ще научите конкретни упражнения, видовете групи от такива, как да разберете дали ги изпълнявате правилно, как да четете тренировъчни програми и да различавате кога някой треньор работи с вас…за да минава времето и кога – можете да му се доверите. Също така ще можете да научите как да подбирате натоварването си, как да загрявате и как да се раздвижвате, когато нямате време за залата. Затова и ще имате домашни, в които ще очакваме да положите старание. Ще получите конкретни насоки за хранене и точки за изграждане на хранителни навици.

Как да се включа?

Цената на целия курс е 340лв с включена карта за посещенията в залата или 300лв, без включена карта (в случай, че вече имате такава или разполагате с Multisport).

Можете да заявите желание за участие като попълните тази анкета. Мястото Ви се счита за окончателно запазено след заплащане на капаро в размер на 50 лв. Местата са ограничени с цел оптимална работа по време на тренировките

Данни за плащане по банка:

IBAN: BG35UNCR70001521474898

BIC: UNCRBGSF

ЛИВ ТУ ЛИФТ ЕООД

Основание за плащане – Име, курс Basics януари

 

При възникване на въпроси, свържи се с нас на 0895 772457 или на maria@livetolift.com

Мария Петкова
Live To Lift BASICS >>> Знания! Увереност! Основи!

Коментари