7:40

Със или без будилник, трябва да скоча от леглото, защото след 20 минути започва сутрешна гимнастика при скромните 7-8 градуса навън.

8:00

Освен че е студено навън, и вали. Затова правим гимнастиката под навеса пред входа на хотела. След като вчера следобед събрахме очите на хората като си топихме лицата в купи с лед и вода (или културно казано – студова термогенеза), днес беше ред да го направим с шано-йогата на Данчо. Веднага щом спря да вали, направихме едно леко кросче и малко дихателни упражнения в гората и после газ към закуската!

9:30 – закуска

Животът на едни от нас се осмисли от гофретите, на други – от яйцата, а на трети – от ананаса. Средностатистически, всички ядохме гофрета с бъркани яйца и ананас. #ИТеченШоколадЗаРазкош

P.S. Не можахме да снимаме средностатистическата закуска, защото свърши прекалено бързо :O

10:30

Едната конферентна зала на хотела се превърна на демонстрационната кухня на Данчо, където той ни забърка вълшебна смес, с помощта на която всеки от нас си направи по една Баш протеинова вафла.

12:00

Време за още една порция шано йога на открито. Когато влязохме обратно във фитнеса, ни чакаха две купчинки с карти, от които си теглихме упражненията. Втората половина от хора, които теглят, се оказаха леко прецакани, защото картите за клековете и тягите бяха свършили, и оставаха най-много от онези с бърпитата…

13:30

Обяд. Ресторант. От масата на Live to Lift се разнася аромат на шкембе. Ох котьо…

14:30

Свободно време. За някои- за планински преходи, за други – за СПА, за трети – за гледане на мач с обучителни елементи. Последното по ирония на съдбата събра две блондинки, подкрепящи противоположни отбори, и един брюнет, който да ги връща към мача, когато се отплеснат и започнат да гледат снинмки на футболисти в нета. Много търпеливи хора има по този свят, ей!

17:00

Сауната е пълна с лифтъри и гости на хотела. “Значи, време е да направим това, за което си говорихме. Освен тримата вратари, за които ти разказах, имаме и още един дъртак на 33..” В този момент едната блондинка скочи от пейката и от футболен фен за секунди се превърна в истинска руса кифличка. “На 33 са дърти, ТАКА ЛИ?!?”. След това застана на Ф, обясни как централните защитници и вратарите достигат спортния си пик около и над 30 за разлика от бековете и крилата, фръцна се и напусна терена.

18:00

Трета тренировка за деня. Този път Данчо измисляше на повечето ентусиати ваканционери какво да правят, а не картите. Не че промени нещата … някои пак изтеглиха късата клечка, а други – още по-късата. СъдбЪ, брат!

20:30

Вечеря. Пак преядох. Не само аз. Но на никого не му пука. Мислех, че нямам място за нищо повече. Тогава дойде тя и донесе шоколад. Тъжно, много тъжно… намерих му място. Надявам се, че никой няма да носи нищо повече тази вечер.

 

 

Стела Пенчева
LTL Ваканция – ден 2 – Баш вафли, клек и тяга за всички!

Коментари