Днес Live to Lift отбелязва 10 години ЗОР, а именно Здраве, Отговорност, Резултати. Като има празник, народът е казал “3 дни яли, пили и се веселили”. Е, по случай 10-тия ни рожден ден, решихме в рамките на 3 дни, да дадем възможност на ТЕБ да направиш подарък на себе си или на близък човек за нашия рожден ден.

Да, правилно разбра. Искаме ТИ да си направиш подарък за нашия 10-ти рожден ден, затова пускаме специални промоционални цени на 3 от най-търсените ни услуги в продължение на 3 дни!

И понеже сме много готини, решихме да можеш да избираш дали подаръкът, който да подариш на себе си, е онлайн или офлайн ЗОР! Съветваме те да не се подмотваш с избора, защото промо цените важат само до края на седмицата (2.12.)!

 

Онлайн Зор 1 – 30-дневно Онлайн Предизвикателство за 95 лв.!

Какво е това Онлайн предизвикателство и кой ще те предизвиква?

Свръхчовекът Георги Ненов знае как да те мотивира да се раздаваш на макс в продължение на 30 дни и в залата, и в кухнята! И не само, че ще ти дава насоки, когато е необходимо, но и ще ти помага да следиш дали всичко върви в правилната посока. 😉

Следващото онлайн предизвикателство започва на 7.01 – точно навреме, за да изпълниш новогодишните си обещания и да свалиш натрупаните килца по празниците. 😉 Всички закупени билети на промоционалните цени са с давност 6 месеца, така че можеш сам да решиш в кое издание да се включиш, ако не можеш или не искаш да стартираш предизвикателството на Йордановден.

КУПИ ПРОМО БИЛЕТ за 30-дневно Онлайн Предизвикателство ТУК >>

Повече за онлайн предизвикателството ще намерите в секция “Предизвикваме те” на нашата страница.

 

Онлайн Зор 2 – Проект “30-дни до без болка” за 95 лв.!

Какво е “30 дни до без болка”?

Онлайн проект в помощ на хора, които наскоро са претърпяли контузия или имат хронични, дългогодишни или неопределени болежки.  Ако ти сред тях, проектът “30 дни до без болка” е идеалният подарък от теб за теб. Твой гид в пътя към облекчаването на болежките ще бъде Цветан Недев – малко странен тип, на когото един от основните му интереси е болката. Не да я причинява, не дори да я изпитва, а да я елиминира. Или, по-точно, да помага на околните да живеят без болка. Цецо е дипломиран кинезитерапевт и един от най-спокойните треньори, които може да срещнете.

КУПИ ПРОМО БИЛЕТ за “30 дни до без болка” ТУК >>

Следващото начало на “30 дни до без болка” ще бъде през януари 2019. Промо билетите са с валидност 6 месеца, така че ако януарският старт не е удобен за теб, можеш да се включиш и при някоя от следващите дати.

 

Офлайн Зор – Курс Live to Lift Basics за 245 лв.!

Live to Lift Basics е едномесечен курс, който се провежда 2 пъти в седмицата по 2 учебни часа. Целта му е да даде напътствия и знания на всички, които искат да започнат да тренират с тежести или такива, които вече го правят, но се чувстват несигурни. С опита си сме установили, че именно знанията и напътствията, докато учим нови умения, са това което ни дава увереност, за да продължим.

Следващата начална дата за курса Live to Lift Basics e 14.01.2019 г. – чудесен начин да започнеш годината с летящ старт!

ВЗЕМИ ПРОМО БИЛЕТ за Live to Lift Basics ТУК >>

Всички закупени билети на промоционалните цени са с давност 6 месеца, така че можеш сам да решиш в кое издание на курса да се включиш, ако нямаш възможност да стартираш на 14 януари 🙂

При възникване на въпроси, свържи се с нас на 0895 772457 или на maria@livetolift.com

Ние отиваме да празнуваме!

По-здрави!

Стела Пенчева
Направи си подарък за Рождения ден на Live To Lift

Коментари