От утре започвам …

Колко често ти се е случвало да не можеш да намериш мотивация? Да знаеш, че трябва да се грижиш за тялото си, но все нещо „по-важно” изниква и тази грижа остава за „когато имаш време”? Това се е случвало на всеки! Случвало се е дори на мен. Да намериш мотивация и желание да станеш от удобния диван, от стола пред компютъра, да излезеш от зоната си на комфорт, да се раздвижиш и изпотиш здраво, често се оказва трудна задача. Не е лесно, когато си свикнал с един начин на живот да направиш усилието да промениш положението си. Понякога, на помощ се намесва съдбата. Тя, обаче, не е много благосклонна. Нито е мила и нежна. С нейния метод ще те заболи. Сякаш някой ти е ударил шамар. Чак след време разбираш колко ефективен е бил той и как е дошъл в точния момент.

Звучният шамар от най-любимия човек

Точно такава е историята на Мира, която след подобен „шамар“, появил се под формата на чиста детска откровеност, започна нашето Онлайн Предизвикателството и постигна резултати, за които хората на диваните и офис-столовете могат само да мечтаят.

“Всичко започна, когато 7 годишната ми дъщеря ме нацепи, че съм дебеличка… ”

И така, Мира се озова в 30-дневното Онлайн Предизвикателство. От самото начало тя беше супер стриктна, а когато си стриктен резултатите са такива:

„Имаш ли лек за мускулна треска? От два дена ходя като разчекната коза и качвам стълби като гипсиран кон.“ написа ми Мира буквално на третия ден след началото.

И така от въпрос на въпрос, от тренировка на тренировка, от хранене на хранене минаваха дни и за наше щастие главната ни героиня намираше навсякъде около себе си мотивация, а не оправдания:

„Олеле, вчера се запознах с една мацка във фитнеса, която е била цоцичка като мен и 2 години не е спирала да ходи на фитнес и да се храни добре и сега изглежда УАУ!!! Та и тя ме надъха!“

Освен тренировките, храненето и непрекъснатите диалози на тема мотивация и подкрепа, Мира си правеше 13 000 – 16 000 крачки на ден, главно в разходки с дъщеричката си.

Само за две седмици мерките й показваха: -5.5кг; -4.5см на корема и -7см на дупето. Яко! В следствие на подобни резултати, можете да накарате дори майка си да идва с вас на фитнес. Понеже не вярвате, ще ви цитирам нашата героиня отново:

„И майка ми накарах да идва с мен на фитнес 🙂 Пита ме откъде я вадя тази енергия напоследък. И това желание да правя всичко! Смятай как съм изглеждала и в очите на близките си! Сега даже ми се мият чинии!“

Яко е да си здрав! Имаш енергия за всичко. Дори за миене на чинии.

Мерките

В края на нашето първо Предизвикателство мерките на Мира в килограми и сантиметри, съответно, показваха следното:

 

Мира: „Якооо!! Ама има още много!!“

Да, ИМАШЕ ОЩЕ МНОГО, защото това, което правим за 30 дни е засилка, а това, което искат да постигнат хората, които ни се доверяват е маратон! Но точно както е описано тук започнахме трансформацията на Мира.

 

Ако искаш да разбереш как Мира свали 20 килограма за 3 месеца с Онлайн Предизвикателството, виж нейната 90-дневна трансформация на този линк!

Георги Ненов
Пиши ми!
Ето как детската откровеност промени Мира от Бургас

Коментари