Отново настана време да се обучаваме. За трети път стартираме курса за начинаещи Live to Lift BASICS в края на месец април. И този път основната ни цел е да дадем систематизирани знания и умения, необходими на всеки начинаещ в тренировките с тежести…..пък и не само начинаещ. Както се оказва, доста хора тренират или са тренирали в миналото си, но са оставали неудовлетворени,  несигурни, демотивирани, а често и с някоя друга контузия… С правилна насока, стабилни базови умения, напътствия и фокус, поставен върху здравето и добрата кондиция, това не би се случило. Като добавим и голямата доза забавление и приятна атмосфера, в общи линии се получава курсът ни за начинаещи – BASICS. 🙂

Кога, къде и с кой?

Курсът стартира на 29 април /понеделник/ и ще се проведе в осем занимания по два астрономически часа. В понеделник и сряда, всяка седмица от 19:30 до 21:30 часа във залата на JK fitness – Манастирски ливади, намираща се в жк. Бокар обект 33 (зад МОЛ България). Единственото необходимо за тренировките са чисти обувки за залата, удобно спортно облекло и желание за нови знания. 😉

За доставката на нови знания и настроение в залата ще се погрижат Цветан Недев и неговите и верни помощници.

Цветан Недев е учил малко Икономика и много повече Кинезитерапия. Работи с хора от последната година в гимназията си и е част от екипа на Live To Lift в девет от десетте години, в които съществуваме. Освен че има възможността да помага на клиентите си да усвояват полезни двигателни навици в ежедневието си, той е удовлетворен и от това, че работата му го среща с интересни, интелигентни и адекватни хора, от които самият той може да научи много. Стреми се да предаде знанията си за това как да се грижим адекватно за тялото си, за да не ни боли нищо и да усвояваме все повече нови умения. Защото тази грижа е инструмент към повече свобода и по-качествен живот.

Какво ще учим?

За този един месец ще можете да научите:

  • Kои са основните принципи, върху които трупат уменията си трениращите, които имат УСПЕХ във фитнеса?
  • Защо никога (АМА НИКОГА!) не бива да правим компромис със здравето на тялото и ума си?
  • Как се пазят трениращите, които тренират, за да се чувстват добре и какво бъркат тези, които се докарват до болки и травми?
  • Какво стои зад тривиалната фраза “Да слушаш тялото си”?
  • На всеки наричаш себе си “инструктор във фитнес” ли можем да се доверим, за да ни научи?
  • Ще си говорим още за Навиците – защо като невръстни деца ги градим и рушим за нула време, а като зрели възрастни се вайкаме, че не можем?
  • И разбира се за Нейно Величество Мотивацията и по-скоро за нейната липса – най-мощното оправдание!

А нещо по-конкретно…?

Ще научите конкретни упражнения, видовете групи от такива, как да разберете дали ги изпълнявате правилно, как да четете тренировъчни програми и да различавате кога някой треньор работи с вас…за да минава времето и кога – можете да му се доверите. Също така ще можете да научите как да подбирате натоварването си, как да загрявате и как да се раздвижвате, когато нямате време за залата. Затова и ще имате домашни, в които ще очакваме да положите старание. Ще получите конкретни насоки за хранене и точки за изграждане на хранителни навици.

Как да се включа и колко струва?

Цената на целия курс е 340лв с включена карта за посещенията в залата или 300лв, без включена карта (в случай, че вече имате такава или разполагате с Multisport).

Можете да заявите желание за участие като попълните тази анкета. Мястото Ви се счита за окончателно запазено след заплащане на капаро в размер на 100 лв. Местата са ограничени с цел оптимална работа по време на тренировките

А ето какво споделиха участниците от миналите издания:

Какво научихме за тренировките от курса Live To Lift BASICS

 

При възникване на въпроси, свържете се с нас на 0895 772457 или на maria@livetolift.com

По-здрави!

 

 

 

Мария Петкова
Live To Lift – BASICS през месец май! Отново е време за учене!

Коментари