Нашият герой днес!

Силвето е много готина. Супер мила и много надъхана. Тя е един от първите хора, с които се чух, когато с Лазар решихме да правим едногодишната програма. Силвия е акушер и много искаше да се погрижи за здравето си. Сподели ми, че се храни що-годе добре, но килограмите й тежат. Както и че има увеличено кръвно, пулс и висока кръвна захар. Мда! Познато.

Както и да е, контекста ще го добавяме в следващите статии. Просто бързам да споделя нещо, което получих преди няколко дни. Сори! 🙁

Всичко започна с едно съобщение в Messenger:

Това ме усмихна. Стана ми много приятно, че хората, с които работя ми споделят тези малки победи. Уж, малки, а всъщност те са барометър за мотивация.

Естествено, няма как да си припиша заслуги за действия, които самата Силвия е извършвала целенасочено за период от 4 месеца. 120 дни. Така че не оставих нещата просто така.

Преди да стигнем до края на краткия чат, да споделя къде беше Силвето в началото. На 28 юни 2019г. тя тежеше точно … 71.5 кг.

10.5 килограма надолу за 4 месеца? Без глад .. да, бе, да!

Да, бе.. чакай сега да видиш края!

Хората, които искат да създадат промяна в живота си и я постигат супер много приличат на хората, които искат да създадат промяна в живота си, но не я постигат. Истината е, че са едни и същи хора. Ходят на същото място на работа, хранят се с едни и същи храни, спят по един и същ начин. Просто тези, които създават реалната промяна в живота си, допускат, че нещо от нещата, които правят всеки ден им пречи и отварят съзнанието си за нова информация, знания и опит. Така, само за няколко месеца, същите тези хора правят една или няколко от следните промени, които водят до резултати като тези от снимката:

  • Започват да си лягат по-рано и да спят повече и по-добре;
  • Започват да се хранят качествено, да се чувстват сити и енергични;
  • Започват да се движат регулярно и тонусът им значително се повишава;
  • Започват да харесват себе си повече, сприятеляват се хем с кантара, хем с огледалото;
  • Искат още!

Ей така се движим в “Промени Живота си за 1 Година” през последните 5 месеца. А ти как си?

П.П. За малко да забравя, че Силвето толкова се надъха в края на юни, че дори записа приятеля си – Теодор за програмата, за да си тренират и хапват заедно. Той не остава по-назад с резултатите си, защото е “само” 12 кг надолу 😉 Но повече за Теди ще пиша в следваща статия.

Следващото издание на “Промени Живота си за 1 Година” стартира на 01.06.2021г. Във формичката можеш да оставиш своите данни и аз лично ще ти се обадя, за да отговоря на твоите въпроси и да разбера дали с програмата сте един за друг!

Георги Ненов
Пиши ми!
Силвия: “Къде беше досега, Жорка 😁😁😁”

Коментари