programite_na

 

Здравей млади по душа приятелю,

щом четеш този текст, значи или заглавието, или картинката, или някои грандиозно наше обещание в Интернет са те заинтригували.

Приемаме, че знаеш кой е Лазар Радков и какво са постигнали тълпите хора, които са работили с него и с екипа му ….

Ако пък случайно не знаеш – Лазар е мозъкът зад всички отзиви и резултати, за които можеш да прочетеш на Резултати, Отзиви, Трансформации, както и зад уникалните резултати от 30-дневното Предизвикателство.

Но да не се разсейваме …

Един хубав ден мозъкът на Лазар си мислеше и … измисли начин как хората, които искат, но нямат възможност да работят персонално с екипа на Live To Lift, все пак да могат да се облагоденстват от знанията на екипа и дори от моралната и интелектуалната му подкрепа 🙂

Ето какво ти предлагаме:

Mесечен абонамент

който включва две подразделения:

  • Свали мазнини с Лазо
  • Качи мускули с Лазо

Т.е. тоя Лазо явно е навсякъде 🙂

Различните програми включват:

Базови насоки за храненето – ще ви дадем насоки как да се храните и как да адаптирате режима към себе си и към резултатите си с времето

Тренировъчна програма – всеки месец ще ви изпращаме нова тренировъчна програма, съобразена с целите, които имате – fatLOSS или MuscleGAIN – и подплатена с насоки как всеки да си я адаптира за себе си.

Следене на прогрес – всички знаем, че един от основните фактори за постигането на прогрес е следенето на прогреса. Всеки месец ще ви ръчаме да се мерите и да се снимате, за да не се отпускате и да гоните целите си. За да бъде още по-ефективен целият процес – ще изпращаме новите програми, едва след като сте свършили работата с измерванията.

Отстъпки за добавки – от търговци, с които сме договорили отстъпки за нашите трениращи.

Отстъпка за следващите Предизвикателства – ще направим така, че ако искате да се Предизвикате отново – винаги да можете да се запишете на най-добрата и най-тънка цена, която можем да дадем!

Facebook група за подкрепа и взаимопомощ – заедно със следенето на прогрес, това е един от ключовите фактори за успех. Всеки има слаби моменти от време на време и малко подкрепа и окуражение могат да имат огромен положителен ефект.

Мотивиращи Email-и – ще плучавате мотивиращи да тренирате и да се грижите да за себе си. Това ще се случва всеки понеделник и петък. Защо тези два дни? Елементарно – за да се надъхате за седмицата и да не се ос_рате уикенда 😀 [само за PREMIUM абонаментите]

Неограничен Online Coaching – получете отговори и насоки по всички въпроси, които възникнат в процеса на следване на насоките на тренировки, хранене и всичко останало. Ще ви отговорим по мейл, ако е нужно – ще снимаме видео. [само за PREMIUM абонаментите]

Какво ще се случи?

В началото ще ти дадем насоки как да се храниш и как да адаптираш храната си с времето, ще ти дадем насоки как да следиш прогрес, ще ти пращаме всеки месец нова програма, ще те да обявим в тайна VIP Facebook група заедно с другите участници да се надъхвате един друг, ще постваме периодично полезни неща в групата  и ще те ръчкаме всеки месец да се мериш.

Внимание!!! 

Това не е индивидуална програма! Това са насоки за хранене, които ще получите в началото и нова тренировъчна програма, която ще получаваш всеки месец + насоки как да ги адаптираш по себе си, по своите особености и своя начин на живот.

Вярвам, че след третото обяснение вече трябва да е напълно ясно 🙂

Какво споделиха участниците?

Цецо

Цецо е наш стар познайник – участвал е в 30-дневното Предизвикателство – два пъти – тренирали сме заедно в София, тренирали сме заедно в Хамбург … последно реши да се включи в програмите на Лазо и ето какво се случи:

ceco_prog_lazo

Ето и какво имаше да каже той по въпроса:

ceco

Моника

Мони се включи в едно то Предизвикателствата ни по-рано тази година и постигна впечатляващите -10см на талия, -6см на ханш и -6кг само за 30 дни.

moni_wallpaper

След това Мони продължи с “Програмите на Лазо” и ето каво сподели преди следващото Предизвикателство, в което се включи:

monika

Силвия

Силвето е един от най-щурите хора, които познаваме – постоянно пътува някъде по света или е на някой танцов фестивал. Поради факта, че трудно се задържа на едно място – “Програмите на Лазо” се оказаха чудесна опция за нея:

silvetto

Наско

Наско беше човек, който не обръщаше много внимание на тялото и здравето си … докато един ден не скъса кръстни връзки. От тогава направи няколко Предизвикателства, а “Програмите на Лазо” му помогнаха да промени множество неща в живота, здравето и кондицята си:

possible

А след като всичко е ясно, е време да разгледаме различните абонаментни планове:

Абонаментите:

BASIC

37лв

НА МЕСЕЦ

Базови насоки за храненето

Тренировъчна програма

% отстъпка за добавки

% отстъпка от Предизвикателства

Следене на прогрес

Facebook група за подкрепа

.

.

PREMIUM

97лв

НА МЕСЕЦ

Базови насоки за храненето

Тренировъчна програма

% отстъпка за добавки

% отстъпка от Предизвикателства

Следене на прогрес

Facebook група за подкрепа

Мотивиращи Email-и

Неограничен персонален Online Coaching

Предимства на ВСИЧКИ абонаменти:

  • Когато обявяваме ново Предизвикателство, ще ви уведомяваме първи, за да можете да се запишете на най-най-най-добрата цена [подходящ текст за реклама: “Станете тънки на тънка цена!” 😀 ]
  • Ако решите да участвате в Предизвикателство – месецът, в който се предизвиквате, не ви се губи от абонамента, а ви добавя един отзад. Един месец ви добавяме отзад на абонамента заради пропуснатия покрай Предизвикателството. Вие какво си помислихте, че ви добавяме отзад? 😀
  • Когато организираме специфични Предизвикателства, които ще са затворени за широката публика – и които ще са отворени само за участвалите в Предизвикателство – вие ще сте първите, които ще научавате за тях!
  • Ако ваш познат се запише под ваше давление за “Програмите на Лазо”, получавате един месец подарък от нас. За какъвто абонамент се запише вашия човек, такъв подарък получавате. Единствено условие е човекът да се запише за поне 6 месеца.
  • Ако ваш познат се запише под ваше давление за “Програмите на Лазо” за поне шест месеца – ще му подарим +1 месец, защото ви се е доверил 🙂
  • В зависимост от абонамента получавате между 10% и 14% отстъпка, ако се абонирате директно за 6 или 12 месеца от “Програмите на Лазо” 
  • В момента обмисляме още отстъпки от другите ни услуги и курсове за всички абонирани

Ако имаш въпроси, на които първо искаш да получиш отговор, преди да се запишеш, или искаш да се запишеш, но да започнеш малко по-късно – пиши ми на lazar@livetolift.com

Абонирай се сега:

BASIC

37лв

НА МЕСЕЦ


PREMIUM

97лв

НА МЕСЕЦ