Каузата

Мисията на фондация “Лазар Радков” е да помага на хората да познават по-добре телата си, да се хранят и движат осъзнато във всеки един момент с цел подобряване на здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Помагаме на хората да подобрят здравето, физическата си форма, начина, по който изглеждат и по-който се чувстват и нищо да не ги боли като ги образоваме посредством статии и видео клипове по темата, организираме отворени събития, на които всеки може да вземе участие безплатно, провеждаме персонални тренировки, където може да работим с всеки човек индивидуално, както и онлайн предизвикателства, за да достигнат знанията ни до хората, които са извън София.

Целим се да образоваме все повече хора как да:

  • поддържат здравето и формата си;
  • се възстановят и подобрят кондицията си;
  • развиват добри двигателни и хранителни навици и от там да подобрят качеството си на живот;
  • израснат здрави и мислещи личности.

Общността ни се състои предимно от хора между 25 и 45 години, работещи често много обездвижена работа – на бюро, пред компютър – хората достатъчно осъзнати, които са стигнали до извода, че е добре да се погрижат за себе си. Работим също и с хора с болежки и контузии – най-често от групата по-горе или по-възрастни.

Мисията на фондация “Лазар Радков” е да помага на хората да познават по-добре телата си, да се хранят и движат осъзнато във всеки един момент