Основната ни цел е да помагаме на хората да подобряват здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Нашата мисия е да Ви научим да познавате по-добре телата си, да се храните и движите осъзнато във всеки един момент.

Всеки от треньорите на Live To Lift е готин, мил, забавен и си разбира от работата. В същото време всеки от нас има специфични опитности и умения, за които ще Ви разкажа по-долу:

Лазар Радков – Учителят

Лазар Радков е основател и основен доставчик на акъл на Live To Lift. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други. Вярва, че повечето хора не покриват дори две от следните бази – адекватно движение, хранене, почивка и забавление.

Суперсили: Взел е успешно три висши математики и две механики, знае от коя страна се държат дъмбелите, редовно разваля дисциплината в тренировките на трениращите при другите треньори от Live To Lift.

Цветан Недев – Спокойният

Цецо е малко странен – един от основните му интереси е болката. Не да я причинява, не дори да я изпитва, а да я елиминира. Или, по-точно, да помага на околните да живеят без болка. Дипломиран кинезитерапевт и един от най-спокойните треньори, които може да срещнете.

През последните 8 години Цецо има пръст във възстановяването на някои от най-счупените хора, обръщали се към Live To Lift. Само че и методите му са нетрадиционни – най-често “предписва” адекватно движение и хранене, повече сила, по-добра кондиция и грижа за себе си. И към всичко това – доза акъл. 🙂

Суперсили: Цецо е бургазлия, но вместо да надъхва хората да тренират за плочки и големи бицаги, успява да ги убеди, че било по-важно тренировките да допринасят за качеството на живота ни. Да не говорим, че почти никога не казва “въй”! Все още е мистерия дали хората го харесват заради прическата, бургаската жилка или за това, че им е помогнал да спре да ги боли.

 

Дани Бетов – Готиният

Някои хора не обичат да тренират. Други не обичат да тренират в зала. Всички обаче обичат да тренират с Дани. Пълен с лафове и забавни истории, Дани прави така, че да не усетиш как е минала тренировката… независимо колко пот си пролял и колко пъти ти се е искало да изпсуваш. 🙂 Юрист по образование, в свободното си време Дани и тренира и води занимания и по ММА.

С душа и дисциплина на воин, той е супер стриктен треньор, и в същото време – супер мил и забавен човек.

Суперсили: Спасява жени от апаши в подлеза на Централна гара, бие състезатели от полицията в състезания по ММА. И откакто го познаваме не е повторил забавна история … а разказва постоянно.

 

Зарина Чернева – Докторката

Ина е лекар по образование и треньор по призвание. Д-р Чернева забелязва, че спортът и движението често убягват на колегите й и решава да се трансформира в Ина от Live to Lift. Страстта на втората дама в треньорския ни екип са бойните изкуства и лекуването на болежки. Ина знае, че за болежките няма чудейни лекарства, затова единственото, което ще видите на тренировъчната рецепта от д-р Чернева, са упражнения. 😊

Суперсили: Ина умее да лекува дори с присъствие…толкова е свежа и чудна, че дори да си вземете цялата торба с болежки като идете при нея  – пак ще успее да ви усмихне. 

 

Стела Пенчева – Frau Stela

Когато видите в залата едно русо кълбо от енергия, тя е. Стела често създава впечатлението, че ще те остави да минеш между капките. Да, ама не! Нейните трениращи неслучайно я наричат Frau Stela  – ако скатаваш, строгият й поглед и широката усмивка ще те разкрият на секундата!

Стела е магистър по стратегическо развитие от СУ и танцьор по душа, който от няколко години се е заел с богоугодното дело да мотивира и вдъхновява хората да тренират по-сериозно и да се грижат по-съвестно за себе си. Има сертификати Level 2 Gym Instruction и Level 3 Sports Conditioning, които си извоюва в Лондон, неизчерпаема енергия и крака, които няма как да останат незабелязани 🙂

Суперсили: Измисля танцови версии на клекове, тяги и какво ли още не. Умее да преборва женския страх от „тежко“, както и да юрка мъжете, без да им накърнява егото. 

 

Константин Рафаилов – Инфлуенсърът

Косьо се е заел с благородното дело да налива акъл в чашите на жадните за знание в социалните мрежи. Вдъхновението за този акъл го черпи от залата, където помага на трениращите си да преодолеят своите страхове и да видят колко много могат да постигнат, като разчитат единствено на себе си. 

Суперсили: Косьо е голям, нацепен и силен мъжага, който обожава кучета, изключително грижовен е и е меееееега чил. Косьо действа като антистрес терапия! 🙂

 

Георги Ненов – Свръхчовекът

Жорката е лицето зад 30-дневните и Едногодишните Онлайн Предизвикателства на Live To Lift и основател на подкаста “Свръхчовекът с Георги Ненов”. Освен че интервюира вдъхновяващи личности, той неуморно разпраща ежедневна мотивация и отговаря на въпросите на всички участници в предизвикателствата.

Суперсили: Немски възпитаник със заразяващ ентусиазъм и позитивно отношение. Успя да мотивира дори милата си, нежна тъща да размята дъмбели и щанги в Live to Lift.

 

Мария Петкова – СуперМама

Мария е човекът в сянка в Live to Lift – Тя отговаря на всички нови запитвания, координира консултациите, графиците на треньорите и като цяло прави всичко, за да подкрепя треньорите в изпълнението на служебния им дълг. Междувременно успява и да дръпне някоя друга тяга. 😉 Среща се с екипа преди много години и заради много болежки. Няколко години по-късно, когато нищо вече не я боли, Мария се оказва от онези неприятни хора, които не се ограничават в храненето и пак имат плочки……да, дразнещо е, знаем!

Суперсили: Ходила е на ирландски танци, кизомба и танци на пилон, но като се разтанцува на лостовете за набиране, залата замлъква.

Запиши си час при тези готини хора!

free_650

62 thoughts on “За нас

Comments are closed.