pain_free_workshop

Болял ли те е кръстът за някакакъв период от време? А гърбът? А вратът? А коленете?

Според статистиката 80% от хората ги е боляло едно или повече от изброените за по-кратък или по-дълъг период от време, а 20% нещо от изброените ги боли в момента.

Всеки път сърцето ми се къса, когато някой човек се обърне за помощ към нас с молба да му помогнем с частите от тялото, които го болят. Особено ако е млад. Не че не ме боли сърцето и за по-възрастните хора, но те някак са имали повече време да натрупат болежки, а разни младежи успяват да постигнат същите резултати за два пъти по-кратко време …

С колегите от Live To Lift вече близо 10 години помагаме на хора с болки в кръста, врата, коленете и почти всички останали части на тялото, за които можете да се сетите (почти!).

Работили сме с хора с дискови хернии и хора с неопределена болка в кръста, хора след операция на кръстни връзк и хора, които просто ги болят коленете, хора с болки във врата, раменете, глезените и тазобдрените стави. Даже преди два дни едно момиче, с което работихме след две операции на кръста, се похвали, че е направило успешен опит на клек с щанга 80кг. Не че е нужно или го препоръчваме – просто тя има силата и стабилността да го направи, което е впечатляващо предвид факта, откъде тръгна!

Та, хванахме се с колегите и започнахме да систематизираме подходите, които работят, и да ги синтезираме. След усилена работа и тестване сътворихме “Как да не се счупим”.

За кого е този курс?

Нека видим:

  • боли те нещо по тялото и искаш да спре да те боли
  • боляло те е нещо и не искаш никога повече да те боли
  • нищо не те е боляло и искаш това да си остане така

Този курс е за теб!

В рамките на половин ден, комбинирайки теория с практика, ще те научим:

  • какво да правиш, когато нещо те боли, за да спре
  • как да се предпазиш от контузии
  • как да се грижиш за ставите и мускулите си
  • как да дишаш в полза на възстановянето
  • как да ‘загряваш’
  • как да поддържаш тялото си всеки ден

Кога е следващия курс?

Следващия курс ще се проведе на 30.01.2016 от 9:00 в йога център “Мандала”

Колко струва?

Цената за един човек е 70лв

Цената за двама души е 99лв (тази оферта важи до 20.01)

Edit: Доста от трениращите при нас вече се записаха и остават още точно 5 места, така че ако искаш да се научиш – действай 🙂

zapishi_se

Ако искаш да разбереш на какви случаи сме успели да помогнем до момента, разгледай следните документирани случаи и обратна връзка:

Научи се как!